Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 18:16

Η κοπή πίτας του Συλλόγου των Πολιτικών Συνταξιούχων Μεσσηνίας

Γράφτηκε από την
Η κοπή πίτας του Συλλόγου των Πολιτικών Συνταξιούχων Μεσσηνίας

Γράφει η Γιώτα Σβερκούνου -Τσαούση, εκπρόσωπος Τύπου του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Μεσσηνίας

Την Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 13.00, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του κέντρου Τριλογία Καλαμάτας, μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023 του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων Μεσσηνίας.

Φέτος είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να παρευρίσκονται, πέραν της μεγάλης συμμετοχής των μελών και φίλων του Συλλόγου μας, ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ.κ. Ηλίας Ηλιόπουλος και Ερμόλαος Λινάρδος.

Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης πατέρας Αλέξιος, του Ιερού Ναού της Αναστάσεως του Σωτήρος και ευχήθηκε στους παρισταμένους για τη νέα χρονιά.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Φώτης Μαθιόπουλος, ευχαρίστησε τα μέλη και τους φίλους για την παρουσία τους και ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία με προσωπική ευτυχία, τονίζοντας ότι ο Σύλλογος θα συνεχίσει δυναμικά να ασχολείται με τα θέματα που ενδιαφέρουν τους Συνταξιούχους.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Ηλιόπουλος ο οποίος, μετά τις ευχές του, ανέλυσε τα θέματα των Συντάξεων που αφορούν στα μέλη του Συλλόγου, Συνταξιούχους.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Καλαμάτας κ. Θ. Βασιλόπουλος ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Καλαμάτας.

Το γεύμα που ακολούθησε συνόδευσε ζωντανή μουσική που «ταξίδεψε» τους παρισταμένους με μελωδίες, διασκεδάζοντάς μας.

Το φλουρί της πίτας το κέρδισε φίλος του Συλλόγου μας και Τουριστικός πράκτορας ο κ. Κατσίρης.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες και τις ευχές τους για τη νέα χρονιά και τη συνέχιση του έργου του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων της Μεσσηνίας.


NEWSLETTER