Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2023 17:26

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Στην Καλαμάτα την Πέμπτη ο Αντώνης Αντωνιάδης

Γράφτηκε από την
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Στην Καλαμάτα την Πέμπτη ο Αντώνης Αντωνιάδης

Στην Καλαμάτα θα βρεθεί αύριο ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού Αντώνης Αντωνιάδης για να τιμηθεί και να μιλήσει σε εκδήλωση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Την εκδήλωση με τίτλο "Τιμώντας τον Αντώνη Αντωνιάδη, τιμάμε στο πρόσωπό του την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου", που θα λάβει χώρα στο αμφιθέατρο "Νικόλαος Πολίτης" και θα ξεκινήσει στις 7:30 μ.μ. διοργανώνουν το Εργαστήριο Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας και οι φοιτητικοί σύλλογοι των δύο τμημάτων της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Στην εκδήλωση εκτός από τον "Ψηλό" του Παναθηναϊκού θα μιλήσουν ο παλαίμαχος τερματοφύλακας Βασίλης Κωνσταντίνου και ο φοιτητής - δημοσιογράφος Σωτήρης Σουχλέρης, ενώ την παρουσίαση του Αντώνη Αντωνιάδη θα κάνει ο καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας Θανάσης Χρήστου.

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Θανάσης Κατσής, ο κοσμήτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών Νίκος Ζαχαριάς, η πρόεδρος του Τμήματος Ιστορίας - Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτιστικών Αγαθών (ΤΙΑΔΠΑ) Ιωάννα Σπηλιοπούλου, το μέλος του Δ.Σ. του Φοιτητικού Συλλόγου του ΤΙΑΔΠΑ Κωνσταντίνος - Παναγιώτης Δαραβίγκας  και η αντιπρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Φιλολογίας Χριστίνα Τσατσούλη. 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί ιστορικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή και τη δράση του Αντώνη Αντωνιάδη.

Θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.


NEWSLETTER