Πέμπτη, 04 Μαϊος 2023 18:59

Ηχηρές παρουσίες σε εκδήλωση της Αριστέας Καζάκου στην Καλαμάτα

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η προεκλογική συγκέντρωση της Αριστέας Καζάκου, υποψηφίας βουλευτή με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, στο ξενοδοχείο REX την προηγούμενη Παρασκευή.

Στη γεμάτη με καθήμενους και ορθίους αίθουσα, με συμπαραστάτη το Σταύρο Μπένο που συγκινημένος προλόγισε την ομιλήτρια και συντόνισε την εκδήλωση, η νέα δικηγόρος από την Κυπαρισσία παρουσίασε τις θέσεις του κόμματός της για τις επερχόμενες εκλογές, αλλά και επεξεργασμένες θέσεις συγκεκριμένα για τον τόπο μας.

Τις εντυπώσεις προκάλεσε ότι η υποψήφια μίλησε από στήθους, ενώ, μετά την τοποθέτησή της, οι παρευρισκόμενοι κλήθηκαν να υποβάλουν ερωτήσεις. Το σκέλος των ερωτήσεων διήρκησε, μάλιστα, όσο και η κύρια τοποθέτηση, αλλά ακόμη και στις πιο «άβολες» ερωτήσεις», η κ. Καζάκου απάντησε με άνεση και ειλικρίνεια, χωρίς ξύλινο λόγο και κορώνες.

Πέρα από τις κεντρικές πολιτικές θέσεις του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ειδικά για τη Μεσσηνία, η κ. Καζάκου επέμεινε ιδιαίτερα στην ανάγκη στήριξης των παραγωγών, την προώθηση των Μεσσηνιακών προϊόντων, την βελτίωση του οδικού δικτύου, την ενίσχυση των υποδομών υγείας, την προβολή και αξιοποίηση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Μεσσηνίας, την ενίσχυση του τουρισμού και τα κίνητρα για την επιστροφή νέων στον τόπο μας.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, η κ. Καζάκου συνομίλησε για πλέον της ώρας με τους παρευρισκόμενους «συλλέγοντας ερωτήσεις για την επόμενη εκδήλωση», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Ενδεικτικό της δυναμικής της νέας υποψήφιας στη Μεσσηνία, είναι ότι το παρόν έδωσαν όλες οι γενιές: από τους τριαντάρηδες του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ  μέχρι τους πιο έμπειρους Καλαματιανούς της πολιτικής των τελευταίων τριάντα ετών.

Η κ. Καζάκου δήλωσε πως «τη συγκινητικά μαζική εκδήλωση αυτή θα ακολουθήσουν εντατικές επαφές με όλους τους φορείς της Καλαμάτας, σε κάθε γωνιά: από το Δημαρχείο μέχρι την αγορά της πόλης..