Παρασκευή, 26 Μαϊος 2023 19:42

ΕΣΑμεΑ: Συνάντηση του έργου “Αγησίλαος” στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από την
ΕΣΑμεΑ: Συνάντηση του έργου “Αγησίλαος” στην Καλαμάτα

 

Στο πλαίσιο του έργου της ΕΣΑμεΑ “Αγησίλαος” για την προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, υλοποιούνται τεχνικές συναντήσεις με θέμα “Φυσική και ψηφιακή προσβασιμότητα και εύλογες προσαρμογές με στόχο τη διασφάλιση της ισότιμης συμμετοχής των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους στην κοινωνική, οικονομική, πολιτική και πολιτιστική ζωή, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και της βιώσιμης ανάπτυξης των τοπικών επιχειρήσεων”.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση “τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν δύο Τεχνικές Συναντήσεις:

Η Τεχνική Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην «Αίθουσα Δραστηριοτήτων» του Αρχαιολογικού Μουσείου Μεσσηνίας (Μπενάκη & Αγίου Ιωάννου, Τ.Κ. 24100, Καλαμάτα), την Τρίτη 30 Μαΐου 2023 και ώρες 10.00 έως 15.00”.

Οι τεχνικές συναντήσεις απευθύνονται σε στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών όλων των δήμων καθώς και σε στελέχη των εξής Γενικών Διευθύνσεων της Περιφέρειας: Προγραμματισμού και Υποδομών, Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Μεταφορών και Επικοινωνιών, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Επιτελική/Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξης, Υπηρεσίες υποστήριξης διαδικτυακών τόπων και εφαρμογών καθώς και των Αυτοτελών Διευθύνσεων Πολιτικής Προστασίας και Υποστήριξης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας. Επιπρόσθετα απευθύνεται σε εκπροσώπους τοπικών συλλογικών φορέων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν επισυναπτόμενη αίτηση συμμετοχής στο email: esamea2@pel.cosmotemail.gr

Θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΕΣΑμεΑ, στο τηλέφωνο 2710 221964 (8 π.μ. - 4 μ.μ., Μαίρη Σίδερη).


NEWSLETTER