Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 20:33

Το 5ο Φεστιβάλ χειροτεχνών στους Γαργαλιάνους

Το 5ο Φεστιβάλ χειροτεχνών στους Γαργαλιάνους

 

Το 5ο Φεστιβάλ χειροτεχνών στους Γαργαλιάνους θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 28-30 Ιουλίου στο πάρκο της Μπρίσκειου Βιβλιοθήκης.

Οι παράλληλες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν είναι τη Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 8 ώρα το βράδυ ποδηλατικός γύρος της πόλης με αφετηρία και τερματισμό το πάρκο. Το Σάββατο 29 Ιουλίου στις 8.30 το βράδυ στη πλατεία Αη Νικόλα κουκλοθέατρο με την Ηρώ Θεοδώρου από την ομάδα Κοκού- Μουκλό Καλαμάτας και τη Μαρίζα Νταϊφά από του Γουτού Γουπατού. Στις 10 το βράδυ στη κεντρική πλατεία αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη , με λαϊκό πρόγραμμα από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων «Πολίτες σε δράση.»

Τη Κυριακή 30 Ιουλίου στη κεντρική πλατεία live με τη Banda Morena.

Ενώ αμέσως μετά  31 Ιουλίου με 6 Αυγούστου «Το πάρκο πάει θάλασσα» στο 1ο φεστιβάλ στη κεντρική πλατεία Μαραθούπολης.

Εκεί στις παράλληλες δράσεις τη Τετάρτη 2 Αυγούστου στις 10 το βράδυ  αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη , με λαϊκό πρόγραμμα από το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαργαλιάνων «Πολίτες σε δράση». Τη Κυριακή 6 Αυγούστου στις 8 το βράδυ κουκλοθέατρο με την Ηρώ Θεοδώρου από την ομάδα Κοκού- Μουκλό Καλαμάτας και τη Μαρίζα Νταϊφά από του Γουτού Γουπατού.

Το φεστιβάλ θα πλαισιωθεί από workshops που θα υλοποιήσουν χειροτέχνες καθώς και εργαστήρια κατασκευής με άχρηστα υλικά για τα παιδιά.

Κ.Μπ.