Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 07:52

Πλούσιο πρόγραμμα στο "Kalamata Pamisos River Action" (βίντεο)

Πλούσιο πρόγραμμα στο "Kalamata Pamisos River Action" (βίντεο)

H 2η Ημερίδα πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων ψυχαγωγίας και τουριστικής προβολής "Kalamata Pamisos River Action" θα διοργανωθεί μεθαύριο Κυριακή από το Δήμο Καλαμάτας και την Κοινότητα Άριος, στο ειδικά διαμορφωμένο πάρκο του Παμίσου και παραπλήσια του φράγματος.

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε χθες, ο πρόεδρος της “Φάρις” Παντελής Δρούγας ανέφερε πως με βάση την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης, έρχεται μια ακόμη μεγάλη ολοήμερη εκδήλωση στην περιοχή, με σκοπό αυτή να γιγαντωθεί και να γίνει μοναδική για τον τόπο.

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Άριος Γρηγόρης Κωστόπουλος σημείωσε πως σκοπός της Κοινότητας και του Δήμου είναι να προβληθεί η συγκεκριμένη περιοχή μελλοντικά  τόσο τουριστικά, όσο και επενδυτικά. Ο ίδιος διευκρίνισε πως το πρόγραμμα της μέρας θα ξεκινήσει από τις 9 το πρωί και θα διαρκέσει έως τις 9 το βράδυ, με τη συμμετοχή πολλών συλλόγων οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους στους παρευρισκόμενους. Πρόκειται για τον Ναυτικό Αθλητικό Σύλλογο Καλαμάτας “Ο Αίολος”, τoν Ιππικό Όμιλο Καλαμάτας, την ΟΑΚ 4Χ4 Μεσσηνίας, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, τη Λέσχη Μοντελιστών, τον Νηρέα Καλαμάτας, την Αναγέννηση Παραλίας, τον ΣΥΦΑΜΕΑ Μεσσηνίας, την Ελπίδα Άριος, τη σχολή Circus Grow και τον Σύλλογο γυναικών Άριος. Επιπλέον, πληροφόρησε πως στις 7 μ.μ. θα γίνει επίδειξη γιόγκα από τη Χρύσα Αναγνωστοπούλου, στις 8 μ.μ. η Σοφία Δρούμπαλη θα παρουσιάσει τις αρχές της κινησιοθεραπείας, ενώ ενδέχεται να γίνουν επιδείξεις από την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καλαμάτας. Στις 8.30 μ.μ. θα παρουσιαστεί παράσταση Καραγκιόζη για μικρούς και μεγάλους. Το μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Θανάσης Θωμόπουλος διευκρίνισε πως το κοινό θα μπορεί να δει σκυλιά διάσωσης, δράσεις με πρώτες βοήθειες, ενώ θα μπορεί να ενημερωθεί για άλλα θέματα, όπως για το σεισμό. Η είσοδος για το κοινό θα είναι δωρεάν.