Κυριακή, 20 Αυγούστου 2023 11:00

Γέμισαν κόσμο οι Γαργαλιάνοι για τη Λευκή Νύχτα (βίντεο-φωτογραφίες)

Γέμισαν κόσμο οι Γαργαλιάνοι για τη Λευκή Νύχτα (βίντεο-φωτογραφίες)

 

Βούλιαξαν από κόσμο οι Γαργαλιάνοι το βράδυ του Σαββάτου στην 5η Λευκή Νύχτα που διοργάνωσε ο Εμπορικός και Βιοτεχνικός Σύλλογος Γαργαλιάνων.

Μουσικές σε πολλά σημεία της αγορά της πόλης έδιναν το ρυθμό της διασκέδασης στο Αυγουστιάτικο Σαββατόβραδο και ο κόσμος που είχε την ευκαιρία να κάνει τη βόλτα του, να διασκεδάσει, να κάνει τα ψώνια του επωφελούμενος από τις προσφορές των καταστημάτων και να περάσει όμορφα.

Εξάλλου το τρίπτυχο του Εμπορικού Συλλόγου ήταν,διασκεδάζω, ψωνίζω, συμμετέχω, σε μια βραδιά διασκέδασης που κράτησε σχεδόν μέχρι τα ξημερώματα. Ο κόσμος από νωρίς άρχισε να κατακλύζει τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και ειδικά στη κεντρική πλατεία δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε και ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Σάκης Κωνσταντόπουλος σημειώνοντας: “Η Λευκή Νύχτα των Γαργαλιάνων ήταν ακόμη μια πολύ καλή νύχτα, για τα μαγαζιά της πόλης, τα εμπορικά, τα καφενεία. Η πόλη γέμισε από κόσμο. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους συμμετέχοντες που με τον τρόπο τους βοήθησαν τον Εμπορικό Σύλλογο να κάνει αυτό το ωραίο πράγμα, το οποίο πιστεύω του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερο και θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι. Απλώνω το χέρι μου σε όσους είναι πιο πέρα από μένα ή πιο μακριά από τον Εμπορικό Σύλλογο να έρθουν μαζί μας να κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη και πιο καλή”.

Κ.Μπ.