Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023 12:24

Δύο συναυλίες από την Ελληνοαυστριακή Ακαδημία Εγχόρδων στην Κορώνη

Γράφτηκε από την

 

Δύο συναυλίες με την 18μελή ορχήστρα "Έγχορδα εν κινήσει" από την Ελληνοαυστριακή Ακαδημία Εγχόρδων του διεθνούς Μουσικού Πανεπιστημίου Mozarteum του Salzburg της Αυστρίας θα πραγματοποιηθούν στην Ελεήστρια, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κορώνης.

Σε καλλιτεχνική διεύθυνση του Χρήστου Κανέττη θα παρουσιαστούν τα προγράμματα

“String Virtuosi” την Κυριακή 27 Αυγούστου στις 9 μ.μ. με έργα των Mozart, Vivaldi, Grieg, Handel/Halvorsen, Piazzolla, Σκαλκώτα και “Chamber music Delight” την Τρίτη 29 Αυγούστου στις 9 μ.μ. με έργα των Haydn, Bruch, Kreisler, Grieg Scriabin και Vieuxtemps.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί στα 12, 10 και 7 ευρώ, ενώ για άτομα κάτω των 18 θα είναι ελεύθερη. Προπώληση γίνεται στο ticketservices.gr και στο κατάστημα “Αλντεμπαράν”. Προπωλούμενα και διαδικτυακά εισιτήρια θα έχουν έκπτωση.

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ: ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ

Παράλληλα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Τεχνών Κορώνης θα διοργανωθεί από σήμερα έως την Τρίτη 29 Αυγούστου έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “Εικόνες μέσα στο χρόνο” στο Μανιατάκειον Ίδρυμα (αίθουσα Ταρσούλη). Τα εγκαίνια θα γίνουν σήμερα στις 8 μ.μ.. Διάρκεια έκθεσης: Καθημερινά 8 μ.μ. ‐ 11 μ.μ..