Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 21:46

Διαδικτυακή εκδήλωση για τα μονοπάτια της Μάνης

Διαδικτυακή εκδήλωση για τα μονοπάτια της Μάνης

Διαδικτυακή εκδήλωση στο πλαίσιο του έργου “Φύλακες της φύσης: Ανάδειξη και αποκατάσταση μονοπατιών στη Δυτική Μάνη - Ταΰγετος”, οργανώνει την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, 6 με 7.30 το απόγευμα, η Ελληνική Εταιρεία Οικοτουρισμού.

Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν    το δίγλωσσο φυλλάδιο για την ανάδειξη του δικτύου ορεινών μονοπατιών στον Ταΰγετο Δυτικής Μάνης και ο “Οδηγός Καλού Επισκέπτη” για τα ορεινά οικοσυστήματα    που πραγματοποιήθηκε στα ελληνικά και αγγλικά, στο πλαίσιο του έργου “Φύλακες της Φύσης: Ανάδειξη και αποκατάσταση μονοπατιών στη Δυτική Μάνη - Ταΰγετος”.
Το έργο υλοποιήθηκε με δωρεά από το ίδρυμα Costas M. Lemos Foundation, στο πλαίσιο του προγράμματος “Σημεία Στήριξης” που συγχρηματοδοτούν 8 κοινωφελείς οργανισμοί. Στη συνέχεια θα γίνει συζήτηση και θα ανταλλαγούν απόψεις σχετικές με    την ανάδειξη των ορεινών μονοπατιών και τον ρόλο που μπορούν να παίξουν στην τουριστική ανάπτυξη και στην περιβαλλοντική προστασία της Δυτικής Μάνης. Η εκδήλωση περιλαμβάνει: Καλωσόρισμα από την Φούλη Παπαγεωργίου, πρόεδρο ΕΛ.ΕΤ.ΟΙΚ. Παρουσίαση αποτελεσμάτων έργου “Φύλακες της Φύσης: Ανάδειξη και αποκατάσταση
μονοπατιών στη Δυτική Μάνη – Ταΰγετος”, Φρόσω Δημητρακοπούλου - αντιπρόεδρος, Κώστας Τενεκετζής - γραμματέας Ελληνικής Εταιρείας Οικοτουρισμού. Ανοιχτή συζήτηση συμμετεχόντων.