Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2024 07:53

Οι «Τέλειοι Ξένοι» τον Ιούλιο στην Καλαμάτα

Οι «Τέλειοι Ξένοι» τον Ιούλιο στην Καλαμάτα

 

Οι «Τέλειοι Ξένοι» του Πάολο Τζενοβέζε, σε παραγωγή των Θεατρικών Επιχειρήσεων Θ. Μαροσούλη, η παράσταση που ενθουσίασε κοινό και κριτικούς και που για δύο ολόκληρες σεζόν καταχειροκροτείται στο Θέατρο Αθηνά, ξεκινάει αυτό το καλοκαίρι το ταξίδι της στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Με σταθμούς στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας και όχι μόνο, το έργο που μέχρι σήμερα έχουν παρακολουθήσει περισσότεροι από 80.000 θεατές, ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία για να ψυχαγωγήσει και να συγκινήσει όσους αγαπούν το καλό θέατρο. Στην Καλαμάτα, η παράσταση θα ανέβει την Κυριακή 28 Ιουλίου, στο θέατρο του Κάστρου. Με πρωταγωνιστές γνωστούς κι αγαπημένους ηθοποιούς, οι «Τέλειοι Ξένοι» φιλοδοξούν να ψυχαγωγήσουν το θεατρόφιλο κοινό και στην καλοκαιρινή τους περιοδεία. Eπτά φίλοι συναντιούνται για γεύμα στο σπίτι ενός εκ των ζευγαριών.  Αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι. Αφήνουν όλοι τα κινητά τους στη μέση του τραπεζιού και μοιράζονται μεταξύ τους το περιεχόμενο από κάθε μήνυμα, email ή τηλέφωνο που λαμβάνουν. Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που διαταράσσουν την ισορροπία στις σχέσεις. Γιατί όπως είπε και ο Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές, «Ο καθένας από εμάς έχει τρεις ζωές, μία δημόσια, μία προσωπική και μία μυστική.» Και σαν να μην έφταναν  οι τρεις ζωές, έχει και Πανσέληνο… Το έργο με τις ξεκαρδιστικές ανατροπές και τις απρόσμενες εξελίξεις του, έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο εξωτερικό και έχει γίνει επίσης πολύ επιτυχημένη κινηματογραφική ταινία σε 18 χώρες.

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Μετάφραση/Απόδοση: Ελεονώρα Μελέτη, Σκηνικά: Νότης Χριστοδούλου, Κοστούμια: Κέλλυ Σταματοπούλου, Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου, Βοηθός Σκηνοθέτη: Λυδία Σγουράκη, Καλή Βοϊκλή. Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Λαγούτης, Γιώργος Χρανιώτης,  Χρήστος Σαπουντζής, Κώστας Κάππας, Μάρθα Λαμπίρη-Φεντόρουφ, Μένη Κωνσταντινίδου, Σοφία Μανωλάκου, Αλίκη Κακολύρη (μικρή κόρη). Προπώληση γίνεται στο more.com.