Σάββατο, 04 Ιανουαρίου 2014 14:04

Εκοψαν πίτα στο Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Γράφτηκε από τον
Εκοψαν πίτα στο Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Στο ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο Βορρέειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Φιλοπροόδων Φιλιατρών, ενώ η Φιλαρμονική του έδωσε συναυλία με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τα χορευτικά του τμήματα παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς.

Την πίτα έκοψε η πρόεδρος του συλλόγου Παρασκευή Παντελάκη πλαισιωμένη από το Διοικητικό Συμβούλιο, η οποία πέρα από τις ευχές της για τη νέα χρονιά, επισήμανε ότι η γεμάτη με κόσμο αίθουσα, γεμάτη από ζεστασιά και αγάπη, είναι αυτή που τους δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουν το όμορφο έργο του συλλόγου που ξεκίνησε το 1926 -και δεν σταμάτησε την δραστηριότητά του παρά μόνο στα χρόνια της Κατοχής. Στόχος, όπως είπε, είναι ο σύλλογος να συνεχίσει να υπάρχει και το 2014, να κρατά ζωντανή την Φιλαρμονική του, τα χορευτικά, να φροντίζει το πάρκο και το Βορέειο, ενώ θα προχωρήσει και σε συντήρηση της εκκλησίας της Βλαχέρνας. Κλείνοντας ζήτησε όχι μόνο την συμπαράσταση αλλά και την συμμετοχή του κόσμου στο σύλλογο μέσα από τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την εορταστική συναυλία της Φιλαρμονικής με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα χορευτικά τμήματα.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER