Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2024 08:21

Δυνατό τριήμερο στον Αρι: Ξεκινάει σήμερα το 14ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας (βίντεο)

Δυνατό τριήμερο στον Αρι: Ξεκινάει σήμερα το 14ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας (βίντεο)

 

Το 14ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας ανοίγει σήμερα την αυλαία του και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 28 Ιουλίου, στον χώρο του ΑΣΟ Παμίσου, στον Αρι, που ενδείκνυται για πάρα πολλές δραστηριότητες χειμώνα-καλοκαίρι.

Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας υπόσχεται να προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στο κοινό. «Φέτος, το πρόγραμμα καλύπτει πολλά μουσικά γούστα. Πάντα στο φεστιβάλ μας αρέσει να έχουμε διαφορετικές μουσικές επιλογές και πράγματα που αρέσουν σε πάρα πολύ κόσμο, που είναι στα γούστα του καθενός και στα δικά μας, χωρίς να λείπουν τα κλασικά, δηλαδή ροκ, χιπ χοπ, ελληνική μουσική», επεσήμανε χθες σε συνέντευξη Τύπου η Φωτεινή Αράπη, διοργανώτρια του φεστιβάλ.

Το πρόγραμμα για σήμερα, Παρασκευή 26 Ιουλίου, περιλαμβάνει εμφανίσεις των Θραξ Πανξ, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Παύλου Παυλίδη και Πέτρου Μάλαμα. Το Σάββατο 27 Ιουλίου θα εμφανιστούν οι Γιώργος και Νίκος Στρατάκης, Ιουλία Καραπατάκη και Anser, και την Κυριακή 28 Ιουλίου οι Γιάννης Χαρούλης, Εθισμός και Μαρίνα Σπανού. Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά στο https://www.more.com/music/festival/14streetfestivalkalamata/. Επίσης, εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από τα φυσικά σημεία στην Καλαμάτα, όπως το Βιβλιοπωλείο Κονταργύρης και το Marina Garden Bistro. Θα υπάρχουν όμως εισιτήρια και στην είσοδο. Να σημειώσουμε πως σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, έχουν εξασφαλιστεί επιπλέον δρομολόγια από την Καλαμάτα προς τον χώρο του φεστιβάλ και επιστροφή για τις μέρες του φεστιβάλ, χωρίς να έχετε να σκέφτεστε το αυτοκίνητο, οπότε το λεωφορείο είναι μια πολύ καλή λύση.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, εκτός από τις συναυλίες, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, όπως μπάνιο στο ποτάμι, αναρρίχηση, εκθέσεις, εργαστήρια και παιδότοπο για παιδιά, ενώ θα γίνει και ένας διαγωνισμός από την "Κοινωνική Ανάπτυξη Νέων". «Ναι, θέλουμε τη βοήθειά σας. Θέλουμε να βρούμε τρόπους με τους οποίους μπορεί να αναδειχτεί περισσότερο αυτό το υπέροχο ποτάμι, ο Πάμισος, και πράγματα τα οποία μπορεί να γίνονται πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον -για την ανάπτυξη του ποταμού και της γύρω περιοχής. Οπότε θα σας ζητήσουμε όταν έρθετε να μας δώσετε τις ιδέες σας και θα υπάρχουν και κάποια δώρα», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.