Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2024 14:43

"Open Day" στο Δημοτικό Ωδείο

"Open Day" στο Δημοτικό Ωδείο

 

Το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας διοργανώνει εκδήλωση γνωριμίας με τίτλο "Open Day" την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, από τις 11 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

Η εκδήλωση αυτή προσφέρει την ευκαιρία σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, να γνωρίσουν τον κόσμο της μουσικής. Οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν στους χώρους του Ωδείου, να συνομιλήσουν με τους καθηγητές και να μάθουν για τα διάφορα μουσικά όργανα και τα εκπαιδευτικά προγράμματα, είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά.

Τέλος, στις δράσεις της συγκεκριμένης μέρας θα πραγματοποιηθεί συναυλία μαθητών του Δημοτικού Ωδείου, αλλά και μερικά ευφάνταστα και διασκεδαστικά  "Μουσικά Παιχνίδια". Δεν χρειάζονται δηλώσεις συμμετοχής , αλλά, όποιος το επιθυμεί μπορεί να επικοινωνήσει με το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας, ώστε να βοηθήσει το Ωδείο στον προγραμματισμό του. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου στην οδό Βιλεαρδουίνου 1 (Πλατεία Υπαπαντής), στο τηλέφωνο 27210 21881 ή μέσω email στο dimodkal@gmail.com. Επίσης, ενημερώσεις υπάρχουν και στη σελίδα τους στο Facebook: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ.