Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011 17:03

Στην πίτα της ΔΕΥΑ Τρίπολης ο Σμυρνιώτης

Στην πίτα της ΔΕΥΑ Τρίπολης ο Σμυρνιώτης

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Ιωάννης Σμυρνιώτης παρευρέθηκε στην ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας της Δ.Ε.Υ.Α.Τ την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011. Δήλωσε από την πλευρά του ιδιαίτερα συγκινημένος που βρέθηκε ανάμεσα στους εργαζομένους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Τριπόλεως όπου ξεκίνησε την καριέρα του ως μηχανικός. Υπήρξε ένα από τα μέλη που σύστησαν τη Δ.Ε.Υ.Α.Τ, οργάνωσε το τεχνικό τμήμα της και τούτο έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για το νέο Δήμαρχο της Τρίπολης . Η εποχή εκείνη θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη του.
Με σεβασμό, αγάπη και εκτίμηση προς τους εργαζομένους με τους περισσότερους από τους οποίους  έχει συνεργαστεί στο παρελθόν δήλωσε την πρόθεση του για τακτική επαφή και συνεργασία προς όφελος της Δ.Ε.Υ.Α.Τ . Στο πλαίσιο των νέων αλλαγών που επιβάλλει ο «Καλλικράτης» ο Δήμαρχος Τρίπολης αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που έχει να αντιμετωπίσει η Δ.Ε.Υ.Α.Τ όσον αφορά τη διαχείριση και των υπόλοιπων δήμων που συγχωνεύτηκαν στο Δήμο Τρίπολης με βασικές διαφορές στο καθεστώς και στα δεδομένα που ίσχυαν μέχρι σήμερα. Για  το λόγο αυτό τόνισε χαρακτηριστικά ότι θα έχουν την αμέριστη βοήθεια του για να επιτευχθεί το έργο της Δ.Ε.Υ.Α.Τ που παρέχει ένα βασικό αγαθό για τη ζωή των κατοίκων του νέου διευρυμένου Δήμου.
Επίσης στην εκδήλωση έγινε απονομή αναμνηστικών δώρων στους  πρώτους συνταξιούχους  όπου και την πρώτη απονομή έκανε με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμαρχος Ιωάννης Σμυρνιώτης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο πρώην Δήμαρχος και Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Τ Αλέκος Κοτσιάνης.

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Τρίπολης