Πέμπτη, 10 Ιουλίου 2014 17:08

Flying Book Day στο Funky Boulevard: Δοκιμάστηκε, άρεσε και καθιερώθηκε

 

Τον τελευταίο καιρό, το FUNKY BOULEVARD, η νέα αγαπημένη συνήθεια της πόλης, μας «ταξιδεύει» γευστικά, με τα world around fingerfood & drinks, καθημερινά, σε αγαπημένες περιοχές του πλανήτη. 

 

Από σήμερα αλλά και κάθε Πέμπτη στις 7 το απόγευμα, ξεκινά με FUNKY διάθεση μια νέα παράλληλη δραστηριότητα. Το FLYING BOOK DAY. 

Με στόχο ακόμα περισσότερα world around ταξίδια, το γνωστό στέκι στον πεζόδρομο Καλλικούνη, εκτός από μουσικές, εθνικά μεζεδάκια και δροσιστικά ποτά από του κόσμου τις χώρες, ξεκινά από αυτήν την Πέμπτη την ανταλλαγή βιβλίων. Γιατί ως γνωστόν, κάθε βιβλίο κι ένα ταξίδι. 

Βιβλία που έχουν μείνει «στο ράφι» για καιρό και που κάποια στιγμή πρόσφεραν «ταξίδια», εμπειρίες και γνώση σε όσους τα διάβασαν, θα έχουν τη δυνατότητα πλέον εύκολα να τα ανταλλάξουν στο νέο hot spot της πόλης.  

Το opening της νέας δραστηριότητας θα συνοδεύεται από Funky μουσική με DJ Set στα Decks. Και φυσικά από τη μοναδική world around fingerfood & drinks experience.

Ελάτε με το βιβλίο ανταλλαγής στο Funky Boulevard για μια παράλληλη περιήγηση σε γεύσεις, ακούσματα , λέξεις και εικόνες από του κόσμου τις χώρες, αυτήν την Πέμπτη 10 Ιουλίου και κάθε Πέμπτη από τις 7 το απόγευμα.

FUNKY BOULEVARD World Around FingerFood. Drinks. Experience! Αριστομένους 65, Πεζόδρομος Καλλικούνη, Καλαμάτα. τηλ: 27210 62116.