Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 15:52

Φεστιβάλ Λίμνης Λάδωνα στις 9 και 10 Αυγούστου

Γράφτηκε από την
Φεστιβάλ Λίμνης Λάδωνα στις 9 και 10 Αυγούστου

Το Φεστιβάλ Λίμνης Λάδωνα θα γίνει φέτος στις 9 και 10 Αυγούστου. Η διοργάνωση επιστρέφει για 2η χρονιά, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Γορτυνίας και προσκαλεί τον κόσμο να γιορτάσει την αυγουστιάτικη πανσέληνο με μουσική και να διανυκτερεύσει στην ειδυλλιακή αρκαδική λίμνη.

 

Σημαντικοί μουσικοί όπως ο Νίκος Ξυδάκης, η Βασιλική Καρακώστα, ο Στάθης Δρογώσης, ο Βασίλης Βασιλάτος με την ορχήστρα του και οι "Salto Mortale" θα δώσουν το "παρών" στο Φεστιβάλ Λίμνης Λάδωνα. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: βόλτες με ποδήλατα γύρω από τη λίμνη, καγιάκ, προβολές ταινιών και μουσικούς αυτοσχεδιασμούς.

Το υποβλητικό τοπίο της λίμνης του Λάδωνα, που δημιουργήθηκε από τεχνητό φράγμα σε χαράδρα βουνών, αποτελεί έναν σημαντικό βιότοπο της Πελοποννήσου.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Σάββατο 9 Αυγούστου 8 μ.μ. “Μamma Toni” των Φράνκα Ράμε/Ντάριο Φο, θεατρική παράσταση από την ομάδα "Πείρα(γ)μα", 8.45 bb5 "Percussion System", 9.30 Νίκος Ξυδάκης, 11.30 dj set με guests.

Κυριακή 10 Αυγούστου 8 μ.μ. Salto Mortale, 9 Στάθης Δρογώσης, 10 Βασιλική Καρακώστα, 11.30 Βασίλης Βασιλάτος και Ιστορίες για Κρουστά με τη συμμετοχή του ΕΛ.ΚΕ.ΛΑ.Μ. με βαλκανικούς χορούς, 1.30 “Η Αθοπετού” της Μάρως Δούκα θεατρική παράσταση από την ομάδα "Προς άναμμα".

 

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και υπάρχει δυνατότητα για ελεύθερο κάμπινγκ.

Για περισσότερες πληροφορίες: festivalimnis@gmail.com, http://festivalladona2014.wordpress.com, https://www.facebook.com/festivalimnis.


NEWSLETTER