Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011 22:07

Στο Ντιτρόιτ το χορευτικό της Πύλου

Γράφτηκε από την
Στο Ντιτρόιτ το χορευτικό της Πύλου

Εκτός συνόρων θα βρεθεί για άλλη μια φορά το χορευτικό του Συλλόγου Κυριών Πύλου, και συγκεκριμένα θα περάσει τον Ατλαντικό φτάνοντας στο Ντιτρόιτ της Αμερικής. Εχει προσκληθεί από τους Ελληνες της πόλης, προκειμένου να γιορτάσουν μαζί την 25η Μαρτίου, δίνοντας εκεί χορευτικές παραστάσεις και συμμετέχοντας στη μεγάλη παρέλαση η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Στην παρέλαση λαμβάνουν μέρος και άλλα τμήματα από άλλες πόλεις της Αμερικής.
Στην πρόσκληση που έλαβε ο Σύλλογος Κυριών Πύλου για τη συμμετοχή του, αναφέρεται ότι είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχει συγκρότημα από την Πελοπόννησο και μάλιστα από τη Μεσσηνία - και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για τους εκεί Μεσσήνιους. Ως εκ τούτου η Πύλος έχει την τιμητική της.
Επικεφαλής της ομάδας θα είναι ο δάσκαλος του χορευτικού Μιχάλης Σακκάς και η πρόεδρος Νίκη Κωνσταντακοπούλου. Εικοσιτέσσερις χορευτές και τρεις συνοδοί θα συμπληρώσουν την ομάδα. Βέβαια στο Ντιτρόιτ θα βρίσκεται και ο δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης. Στη φιλοξενία είναι ενταγμένες πολλές επισκέψεις και ξεναγήσεις στην πόλη, καθώς και εκδρομή στην καναδική περιοχή του Νιαγάρα.

Τ.Αλ.


NEWSLETTER