Κρασιά κάθε τύπου, με προεξάρχοντα εκείνα των κορυφαίων ονομασιών προέλευσης: Μαντινεία, Νεμέα, Μαυροδάφνη Πατρών, Πάτρα, Μοσχάτος Ρίου Πατρών, αλλά και δεκάδες άλλα, Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ενδειξης (πρώην Τοπικοί Οίνοι), καθώς και κρασιά από εξαιρετικές ελληνικές και ξένες ποικιλίες αμπέλου, θα βρίσκονται εκεί για να ικανοποιήσουν τη γευστική περιέργεια κάθε οινολάτρη. Οι επισκέπτες της εκδήλωσης θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να δηλώσουν συμμετοχή σε κλήρωση για φιάλες Πελοποννησιακών οίνων από τα συμμετέχοντα οινοποιεία. Κάθε μία ώρα θα κληρώνεται μία φιάλη magnum, υπογεγραμμένη από τον οινοποιό της.
Η γευσιγνωσία οργανώνεται από την εταιρεία οινικής επικοινωνίας "Vinetum" για λογαριασμό της Ενωσης Οινοπαραγών του Αμπελώνα της Πελοποννήσου (ΕΝΟΑΠ). Η είσοδος στην έκθεση κοστίζει 3 ευρώ και περιλαμβάνει αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας.
Σάββατο, 22 Νοεμβρίου 2014 09:35
Τα κρασιά της Πελοποννήσου στην Αθήνα
Γράφτηκε από την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ OnlineΣτην Αθήνα ανεβαίνουν για ακόμα μια χρονιά οι οινοπαραγωγοί της Πελοποννήσου, αύριο Κυριακή για να παρουσιάσουν τα κρασιά τους σε όλους τους φίλους του καλού κρασιού. Η γνωστή και καθιερωμένη εκδήλωση γευσιγνωσίας θα γίνει στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία" 1 - 8 μ.μ.. Κατά τη διάρκειά της, οι επισκέπτες της θα μπορούν να δοκιμάσουν τα περισσότερα κρασιά της Πελοποννήσου από τους αμπελώνες και τα οινοποιεία 32 οινοπαραγωγών.
Κατηγορία
Εκδηλώσεις