Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2014 08:44

"Συν Ενα - Μιχάλης Τούμπουρος": Λαμπερή πρεμιέρα έκανε η "Μήδεια" (φωτογραφίες)

"Συν Ενα - Μιχάλης Τούμπουρος": Λαμπερή πρεμιέρα έκανε η "Μήδεια" (φωτογραφίες)

Λαμπερή πρεμιέρα έκανε η "Μήδεια" του Μποστ, η νέα παραγωγή του "Συν Ενα - Μιχάλης Τούμπουρος" στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, την Παρασκευή το βράδυ.

Ο κόσμος έδειξε να απολαμβάνει τις σπαρταριστές ατάκες, τα τραγούδια, αλλά και τις πολύ καλές ερμηνείες των ερασιτεχνών ηθοποιών. Επίσης σχολιάστηκε θετικά η επιλογή ενός κειμένου κωμωδίας, που τόσο είχε ανάγκη να δει το κοινό της πόλης.

Η σκηνοθεσία, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Κώστα Κατσουλάκη, η μουσική του Γιούρι Στούπελ, οι χορογραφίες της Μαρίας Μπαλάσκα. Βοηθός σκηνοθέτη ήταν η Ολγα Θεοδώρου. Για τα σκηνικά συνετέλεσε ο γλύπτης Κώστας Δούσης.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Πολυτίμη - Μαρία Αναγνωστοπούλου,  Ηλίας Γιαννόπουλος, Δήμητρα Διακουμέα, Κώστας Δούσης, Λευτέρης Καρμοίρης, Μαρία Κρόμπα, Παναγιώτης Κρόμπας, Εφη Λεάκου, Χρύσα Μαργαριτίδη, Ρούλα Μέντη, Μαρία Μπαλάσκα, Αργυρώ Μπαρούνη, Σοφία Μποτσέα, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Λεωνίδας Παχτίτης, Λευτέρης Πουλέτης, Ελένη Σταυροπούλου, Μιμίκα Τάσση, Ηλίας Τεντζογλίδης, Γεωργία Τσώνη, Χρήστος Τσουμελέας, Βαγγέλης Χαχής.

Η προπώληση εισιτηρίων γίνεται 6 με 9 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Οι παραστάσεις ανεβαίνουν στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας (εκτός Δευτέρας και Τρίτης), κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή στις 9.15 μ.μ. και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 8 μ.μ. 

Το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ και 8 το μειωμένο.

Γ.Σαρ.