Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου 2011 14:38

Εκοψαν πίτα στην κλινική "ΗΡΑ"

Γράφτηκε από την

Η Διεύθυνση και το προσωπικό της κλινικής «ΗΡΑ» έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο χώρο της κλινικής.  Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσοστόμου, πατήρ Κωνσταντίνος. 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου και τ. Νομάρχης Μεσσηνίας Δημ. Δράκος, οι δήμαρχοι Δυτ. Μάνης Δημ. Γιαννημάρας και Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καλαμάτας Θεόδωρος Μπρεδήμας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Αγγελος Κωτσιόπουλος και Θεόδωρος Σταυριανόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ι. Καμβυσίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Ι. Μπάκας, ο Δ/ντης Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Κων. Βασιλόπουλος και ο Προϊστάμενος του 2ου Γραφ. Δ/θμιας Εκπ/σης Παν.Σικαλιάς.
Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν σύσσωμοι οι συνεργάτες ιατροί της κλινικής και το προσωπικό καθώς και πλήθος εκλεκτών καλεσμένων.
Τους καλεσμένους προσφώνησε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της κλινικής Παν. Κατσούλας. 
Κατά την ομιλία του ο κ. Κατσούλας έδωσε έμφαση στις υψίστης ποιότητας υπηρεσίες που προσφέρει η κλινική αλλά και εκθείασε τις ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρονται στην πόλη της Καλαμάτας, από αξιόλογο ιατρικό προσωπικό που είναι ικανό να καλύψει άριστα και με πολύ πιο χαμηλό κόστος τις ανάγκες του νομού, απ'  ότι η Αθήνα.
Επισήμανε ότι η υπόσχεση που έδωσε την προηγούμενη χρονιά για ασθενοφόρο και κατ' οίκον νοσηλεία, πραγματοποιήθηκαν. 
Η ΗΡΑ διαθέτει ένα καινούργιο, υπερσύγχρονο ασθενοφόρο που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες όχι μόνο της κλινικής αλλά και της ευρύτερης περιοχής.  Παράλληλα έχει αναπτυχθεί δίκτυο εκπαιδευμένων νοσηλευτριών που παρέχει κατ΄ οίκον νοσηλεία.
Επίσης ο κ. Κατσούλας εξήγγειλε ότι προγραμματίζεται η δημιουργία τμήματος γενικής Χειρουργικής και αναφέρθηκε στην προοπτική δημιουργίας μιας νέας υπερσύγχρονης πολυκλινικής που σ΄ αυτήν θα΄χουν την δυνατότητα να συμμετέχουν ως μέτοχοι οι γιατροί όλων των ειδικοτήτων.
Εκλεισε την ομιλία του ευχαριστώντας όλους τους παριστάμενους που παρευρέθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Από το Γραφείο Τύπου της κλινικής "ΗΡΑ"


NEWSLETTER