Παρασκευή, 26 Δεκεμβρίου 2014 19:32

Προκαρναβαλική ποδηλατοβόλτα το Σάββατο στην Καλαμάτα - Το πρόγραμμα του Καρναβαλιού

Γράφτηκε από την

Μια ποδηλατοβόλτα, ως προκαρναβαλική εκδήλωση, ετοιμάζει η Καρναβαλική Επιτροπή για το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014, με αφετηρία στις 11.30 το πρωί, από την κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας. Εν όψει του Καλαματιανού Καρναβαλιού 2015, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν μέλη των καρναβαλικών γκρουπ με τα ποδήλατά τους, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος θέλει.

Όποιος επιθυμεί, πρέπει να βρίσκεται με το ποδήλατό του στις 11.30 π.μ. στο σημείο της κεντρικής πλατείας όπου βρίσκεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Για τα γκρουπ που θα μετάσχουν στο Καρναβάλι, θα υπάρξει bonus στη βαθμολογία για το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού.

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων, όπως έκανε και στην περυσινή εκδήλωση, θα προσφέρει σε όλους τους φίλους του Καρναβαλιού δωρεάν κεράσματα και απολαυστική ζεστή σοκολάτα.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει DJ με πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα.

Η διαδρομή της ποδηλατοβόλτας είναι η εξής: κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου, Αριστομένους, Αριστοτέλους, Φιλελλήνων, Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, Ναυαρίνου, Ακρίτα, Παλαιολόγου, Μητροπολίτου Μελετίου, Υπαπαντής, πλατεία 23ης Μαρτίου, πεζόδρομος Αριστομένους, με τερματισμό στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ

Το πρόγραμμα του Καλαματιανού Καρναβαλιού, σύμφωνα με γνωστοποίηση της Προέδρου της Επιτροπής Καρναβαλιού Αναστασίας Μπελογιάννη, είναι το εξής:

Παρασκευή 30/1/2015: τελετή έναρξης Καρναβαλιού

Σάββατο 7/2/2015: fidelio με θέμα «Ο ετήσιος χορός της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ», στο Μέγαρο Χορού

Σάββατο 14/2/2015:  α) νυχτερινή παρέλαση β) καρναβαλικό πάρτι της Κ.Ε. «Φάρις», για φιλανθρωπικό σκοπό, στο ξενοδοχείο “Elite”

Τετάρτη 18/2/2015: βραβεύσεις των παιχνιδιών του «Μυστικού της Ιζαμπώ» (θέματα σακούλας)

Σάββατο 21/2/2015: Ιζαμπιάδα

Κυριακή 22/2/2015: Μεγάλη Παρέλαση.

Για το παιχνίδι του «Μυστικού της Ιζαμπώ» θα δοθούν αναλυτικά λεπτομέρειες μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Επίσης, η έκθεση των καρναβαλικών στολών στο Πνευματικό Κέντρο θα λειτουργήσει μετά τις εορτές.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Η Επιτροπή Καρναβαλιού προσκαλεί σε συνεργασία όλους όσοι θέλουν να πλαισιώσουν σε εθελοντική βάση τις ομάδες εργασίας. Αυτές είναι:

α) «Μυστικό της Πριγκίπισσας Ιζαμπώ»

β) Καρναβαλικά Πληρώματα

γ) Έκθεση Στολών

δ) Εκδηλώσεις

ε) Ηχητικά - DJ

στ) Παρουσιαστές - Χορηγοί επικοινωνίας.

Οι εθελοντές μπορούν να συμπληρώσουν έντυπο, στο οποίο θα επιλέξουν τον τομέα που τους ενδιαφέρει. Τηλ. επικοινωνίας 2721 504030 και 6976 193064.