Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011 13:53

"Το έτερον ήμισυ" στο Δημοτικό Κινηματογράφο Μεγαλόπολης

Γράφτηκε από την

Παρασκευή 18, Σάββατο 19  και Κυριακή 20 Μαρτίου, στο Δημοτικό Κινηματογράφο Μεγαλόπολης, θα προβάλλεται  η ταινία «Το έτερον ήμισυ»
Πρωταγωνιστούν: Κρατερός Κατσούλης, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρογιάννη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Γιάννης Ζουγανέλης, Δημήτρης Σταρόβας.
Υπόθεση: Ποια είναι η αληθινή ιστορία του Αδάμ και της Εύας; Τι ρόλο έπαιξε η Τούλα στη δημιουργία του κόσμου; Είναι αλήθεια ότι ο Θεός μας έπλασε σε σετάκια των δύο τεμαχίων; Μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε για το άλλο μας μισό;
Ο Φαίδων και η Βίκη δεν αναρωτήθηκαν ποτέ για όλα αυτά. Πετυχημένοι θεραπευτές γάμου και σύζυγοι, επέμεναν με ακλόνητη σιγουριά ότι το ταίρι σου το φτιάχνεις, δεν το βρίσκεις. Ώσπου συνάντησαν ένα ζευγάρι διαφορετικό από όλα τα άλλα. ¨ένα ζευγάρι που δεν χωρά κάτω από τις ταμπέλες «υγιές» ή «προβληματικό». Ένα ζευγάρι ενωμένο σα μια γροθιά…στο στομάχι του Φαίδωνα και της Βίκης, που για πρώτη φορά βλέπουν πόσο απέχει ο δικός τους «πετυχημένος» γάμος από έναν γάμο αληθινά ταιριαστό.
Τελικά το ταίρι σου το βρίσκεις ή το φτιάχνεις; Και πως; Με διάλογο, με πονηριά, με γλύκα, ή με… το ζόρι; Από τον καναπέ του ψυχαναλυτή μέχρι τον παράδεισο των πρωτόπλαστων, ο δρόμος του έρωτα είναι γεμάτος με ξεκαρδιστικές καταστάσεις. Η μάχη συνεχίζεται… στον κινηματογράφο.
Οι ώρες προβολής της ταινίας είναι οι εξής:
Παρασκευή 18/03/2011: ώρα προβολής  8.00 μ.μ.
Σαββάτο 19/03/2011:  ώρα προβολής 8.00 μ.μ.
Κυριακή 20/03/2011:  ώρα προβολής 8.00 μ.μ

Από το Δήμο Μεγαλόπολης


NEWSLETTER