Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 13:46

Εντυπωσίασαν οι Encardia στο Μουσικό Σχολείο (βίντεο και φωτογραφίες)

Εντυπωσίασαν οι Encardia στο Μουσικό Σχολείο (βίντεο και φωτογραφίες)

Μια υπέροχη συναυλία πραγματοποίησαν στην Καλαμάτα οι Encardia, την οποία "άνοιξαν" με τις καταπληκτικές φωνές, τη μουσική, ακόμα και χορό, οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, αποσπώντας το δυνατό χειροκρότημα του κοινού στο κατάμεστο αμφιθέατρο του σχολείου.

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.



Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα σε μια βραδιά που τα είχε όλα, όπως συγκίνηση, χαρά, γέλιο, και φυσικά, πολύ μουσική, χορό και τραγούδι. Μάλιστα, η ανταπόκριση του κοινού ήταν τέτοια, που γρήγορα γέμισαν οι θέσεις του μεγάλου αμφιθεάτρου. 

Οι Encardia είναι ένα ελληνόφωνο συγκρότημα που εμπνέεται, δημιουργεί και παρουσιάζει μουσικές και τραγούδια μέσα από την πλούσια μουσική παράδοση της Κάτω Ιταλίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Μεσογείου.

Στόχοι της εκδήλωσης ήταν η επαφή των μαθητών του σχολείου με ποικίλα μουσικά ακούσματα και στη συγκεκριμένη περίπτωση με τη μουσική παράδοση των Ελλήνων της Κάτω Ιταλίας καθώς και η προβολή της καλλιτεχνικής και πολιτιστικής δραστηριότητας του σχολείου.

Κ.Δ.