Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015 16:43

Ελεύθερη είσοδος στις “Νεφέλες” αποφάσισε η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

Ελεύθερη είσοδος στις “Νεφέλες” αποφάσισε η Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας

Ελεύθερη είσοδο για όλους τους φίλους του θεάτρου της Καλαμάτας θα έχει η νέα παράσταση της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας "Νεφέλες", εν όψει της γενικότερης κατάστασης.

Οπως κάνει γνωστό η ομάδα: "Παρόλα τα έξοδα που έχουμε δαπανήσει για να ολοκληρώσουμε αυτή τη θεατρική παραγωγή μας, σκεφτόμαστε σοβαρά να την προσφέρουμε με ελεύθερη είσοδο στους θεατές. Θα αφήσουμε στην απόλυτη ευχέρειά τους να βοηθήσουν με ό,τι ποσό θέλουν, την ενίσχυση του συλλόγου μας, εάν και εφόσον επιθυμούν και δύνανται. Μακάρι να μπορούσαμε πάντα να προσφέρουμε δωρεάν πολιτιστικές και θεατρικές παραστάσεις στο κοινό, γιατί μόνο μέσα από τον πολιτισμό θα μπορέσουμε να αλλάξουμε την κοινωνία μας, την ποιότητα της ζωής μας, τους στόχους μας και τα θέλω μας στη ζωή. Μέσα από τον πολιτισμό  θα μπορέσουμε να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρας μας, με  όπλο  την ποιότητα και το επίπεδο της προσωπικότητας των νέων και των παιδιών μας. Εχουμε μεγάλη ευθύνη απέναντί τους, γιατί τους παραδίνουμε έναν κόσμο χωρίς δικαιοσύνη, χωρίς δημοκρατία, με αξίες και νομοτέλειες που βασίζονται στη δύναμη του ισχυρού ενάντια στον αδύνατο. Ο πλούτος σαν υπέρτατη αξία ζωής, το life style ως τρόπος ζωής και η δύναμη της εικόνας που προβάλλεται τα τελευταία χρόνια από τις τηλεοπτικές οθόνες, μας κατέστησαν φτωχότερους στη τσέπη, στο μυαλό και στα αισθήματα. Καιρός να αλλάξουμε"!

Για το θέμα η Πειραματική θα δώσει σήμερα συνέντευξη τύπου. Η παράσταση θα δοθεί 6, 7 και 8 Ιουλίου, στις 9 μ.μ. στο Κάστρο Καλαμάτας και στις 12 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα με τη δύση του ηλίου στο Εκκλησιαστήριο της Αρχαίας Μεσσήνης, όπου θα υπάρχει και πούλμαν για να μεταφέρει τους θεατές.