Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015 08:02

Να θυμηθώ... Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Να θυμηθώ... Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Η ατζέντα των εκδηλώσεων για τη σημερινή ημέρα...

 - Η παρουσίαση του εργαστηρίου "360o" της χορογράφου Μαριέλας Νέστορα σήμερα στις 8 μ.μ. στις αποθήκες του Λιμενικού Ταμείου στο πλαίσιο του 21ου Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. 

- 2ο Αντάμωμα Φιλαρμονικών στην Πλατεία της Μεσσήνης απόψε με τις οι Φιλαρμονικές Μεσσήνης και Τρίπολης.

- Παράσταση "Ενα μπαούλο θέατρο - Η ιστορία του θεάτρου σε μία ώρα" από σήμερα και κάθε Τετάρτη στις 9 μ.μ. στο Γήπεδο του ΝΟΚ στην Παραλία Καλαμάτας από τον ΚΟΙΝΣΕΠ "Πράματα και θάματα". 

- Αφιέρωμα στο χορό και την κίνηση από το Video Art Festival Μηδέν στο πλαίσιο του 21ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας σήμερα στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας στις 9.15 μ.μ.

- "Νεφέλες" του Αριστοφάνη από την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας σήμερα στις 9.15 μ.μ. στο Διαβολίτσι στο Ανοιχτό Θέατρο Διαβολιτσίου "Σταθία Κωνσταντακοπούλου".

- Νέα παράσταση του ΜΕΘ "Ο Χριστός ξανασταυρώνεται" του Καζαντζάκη ως και αύριο Πέμπτη στις 9.30 μ.μ. στο Κάστρο σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν.

- Θερινή προβολή από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας στο "Καφέ σινέ" αύριο στις 9.30 μ.μ. "Από το πλευρό του Αδάμ". 

- 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. "Relic", στο στούντιο του Μεγάρου Χορού αύριο στις 10 μ.μ.

- Συναυλία Ross Daly και "Λαβύρινθος" στο Κάστρο Καλαμάτας στις 9.30 μ.μ. την Παρασκευή.

- Προβολή της κινηματογραφικής λέσχης του "Πυρσού" στα Φιλιατρά, στο αίθριο του Δημαρχείου στις 9.45 μ.μ. "Η τέλεια ομορφιά" 24 - 27 Ιουλίου Παρασκευή - Δευτέρα. 

- "Γιορτή Ρυζιού" την Παρασκευή στη Σπερχογεία στις 9 μ.μ.

- Πανηγύρι την Παρασκευή στη Βρομόβρυση στις 9 μ.μ.

- 2ο Ανοιχτό Εργαστήρι Γλυπτικής από το Καλλιτεχνικό Στέκι Καλαμάτας και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Καλαμάτας έως τις 20 Αυγούστου στο Λιμάνι της Καλαμάτας.

- Εκθεση εικαστικών τεχνών "Coniectura III" στο Πολιτιστικό Κέντρο Μεθώνης έως τις 5 Αυγούστου. Ωρες λειτουργίας: 11 π.μ. - 1 μ.μ. και 7 - 11 μ.μ.

- Εκθεση φωτογραφίας του Νίκου Ηλιόπουλου στο φουαγιέ της Κεντρικής Αίθουσας του Μεγάρου Χορού από την παρουσίαση στο δημόσιο χώρο του εργαστηρίου χορογραφίας "On the road" από το 20ό Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. 

- Εκθεση των σπουδαστών του Εικαστικού Εργαστηρίου του Δήμου Καλαμάτας με τίτλο "Μπλε" στην οδό Ναυαρίνου 8, ως τις 18 Αυγούστου Δευτέρα έως Παρασκευή 7 - 10 μ.μ. 

- Εκθεση στη Δημοτική Πινακοθήκη Καλαμάτας «Α. Τάσσος», με αντιπροσωπευτικό δείγμα των εικαστικών δρώμενων της δεκαετίας του ΄80 στην Ελληνική σκηνή. Εως τις 28 Αυγούστου Δευτέρα - Παρασκευή, 10 - 1 μ.μ. Στην οδό Παπάζογλου 5, στο Ιστορικό Κέντρο Καλαμάτας, 27210 88991, 28864.

 

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Το Cine Center θα είναι κλειστό ως τον Αύγουστο.