Παρασκευή, 13 Μαϊος 2011 21:17

Εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης

Γράφτηκε από την

Στις 15 Μαΐου, ώρα 11.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί  στο χώρο του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης το 6ο Κυριακάτικο Πρωϊνό του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης, με θέμα: Latin Tango, Μια πρώτη προσέγγιση! Η τάξη των καθηγητών κ. κ. Αθανασίου Μουρλά,  Κων/νου Κατσώρη και Ανδρέα Σκιαδά, που διδάσκουν βιολί, ακορντεόν και πιάνο θα παρουσιάσουν ένα ποιοτικό  αφιέρωμα σε τραγούδια από τον κινηματογράφο, χορευτικά και άλλα αντιπροσωπευτικά του είδους.
Το Μουσικό Σχολείο Σπάρτης δέχεται από 10 Μαΐου ως και τις 28 Μαΐου 2011 τις αιτήσεις των μαθητών της Έκτης τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Λακωνίας που θέλουν να εγγραφούν  στην Α΄τάξη Μουσικού Γυμνασίου Σπάρτης. Οι γονείς των ενδιαφερομένων μπορούν να προμηθευτούν την αίτηση υποψηφιότητάς τους για συμμετοχή στην εισαγωγική διαδικασία ένταξής τους:απ’ τον ιστότοπο του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης, μετά από προσωπική επικοινωνία με τη διεύθυνση του σχολείου τους ή από τη διεύθυνση του Μουσικού Σχολείου Σπάρτης.
Καλούμε τους μικρούς φίλους της Μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Σπάρτης στις 15-5-2011, αλλά και στις 20- 5-2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.30 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Σπάρτης, οπότε θα παρουσιάσομε τα Μουσικά Σύνολα του Σχολείου μας στο σύνολο των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Σπάρτης. 

Η  Διευθύντρια
Αργειτάκου Αγγελική
Φιλόλογος-Θεατρολόγος
Μουσικό Σχολείο Σπάρτης