Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015 13:27

1.000 άτομα στην εκδήλωση των γυναικών της Βαλύρας

 

Περισσότερα από 1.000 άτομα βρέθηκαν στην εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας που έγινε το βράδυ της Κυριακής στο χώρο εκδηλώσεων της πλατείας.

 

Η προσέλευση του κόσμου από την περιοχή της Ιθώμης ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Αυτή ήταν η 3η κατά σειρά μεγάλη εκδήλωση του Συλλόγου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Βαλύρας Αγάπη Συκιωτάκη - Μπουρολιά ευχαρίστησε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τις οικογένειες του χωριού που βοήθησαν για μια ακόμη φορά να γίνει αυτή η εκδήλωση, θεσμός και αφορμή για συνάντηση και επίσης όλες τις γυναίκες του χωριού που έφτιαξαν παραδοσιακά φαγητά για τους επισκέπτες. Εκτός από τα μαγειρευτά φαγητά υπήρχαν και δωρεάν γλυκίσματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο Βαλυραίος αντιδήμαρχος του Δήμου Μεσσήνης και πρώην δήμαρχος Ιθώμης Κώστας Γεωργακόπουλος, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βαλύρας Γεωργία Δημητρακοπούλου, η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Βαλύρας Ρούλα Τσαγκάρη, οι πρόεδροι του "Θάμυρι" Χρήστος Παπαδόπουλος, του Αστέρα Βαλύρας Σταύρος Ηλίας Μακρής, ο ηθοποιός Κώστας Ευριπιώτης, εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Συλλόγου Λάμπαινας, Σκάλας, Αρσινόης, Αριστοδημείου.