Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 10:03

Ρεμπέτικη βραδιά στην Ανω Πόλη της Κυπαρισσίας

Ρεμπέτικη βραδιά στην Ανω Πόλη της Κυπαρισσίας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ρεμπέτικη βραδιά που διοργάνωσε ο Σύλλογος για την Προστασία και Αναβίωση της Ανω Πόλης Κυπαρισσίας το Σάββατο το βράδυ στο πάρκο του 2ου Νηπιαγωγείου της πόλης.

Η βραδιά είχε κέφι, ενώ έγινε αναδρομή στο ρεμπέτικο τραγούδι, με τον κόσμο που είχε κατακλύσει το πάρκο να απολαμβάνει γνωστά τραγούδια που πολλές γενιές έχουν σιγοτραγουδήσει και εξακολουθούν μέχρι και σήμερα να μένουν ζωντανά.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου Ανδρέας Κίζηλης επισήμανε πως η Ανω Πόλη Κυπαρισσίας πέρα από την ιστορική μνήμη, την αρχοντική της ομορφιά και το αγνάντεμα στον ορίζοντα του Ιονίου έχει γίνει ένας τόπος πολιτισμού με ποικίλες και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις. Αναφέρθηκε επίσης στο ρεμπέτικο τραγούδι και ευχαρίστησε την ρεμπέτικη κομπανία με τους Γιώργο Κουτουλάκη, Μαρία Δεναξά, Σπύρο Κονσολάκη, Διομεία Φαντή, Νίκο Ανδριά, Θανάση Ζερλεντέ και Ιάσονα Κτενά.

Τέλος ανακοίνωσε ότι την ερχόμενη Κυριακή 23 του μηνός θα πραγματοποιηθούν εκλογές στο σύλλογο και όποιος θέλει να δηλώσει υποψηφιότητα θα πρέπει το κάνει μέχρι τις 21 του μηνός.

Κ.Μπ.