Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 23:24

Φωταγωγήθηκαν τα δέντρα σε Σπερχογεία και Αρι

Το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που πρόσφεραν και στόλισαν τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Σπερχογείας «Η Αγία Κυριακή» φωταγωγήθηκε το βράδυ του Σαββάτου. 

Ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας ευχαρίστησε και συνεχάρη τις γυναίκες της Σπερχογείας, εξαίροντας τη δραστηριότητα του συλλόγου τους. Ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και να είναι ο καινούργιος χρόνος καλύτερος από το 2015. «Εφόδιό μας είναι και η ενότητα, που είναι προφανής στην Τοπική Κοινότητα Σπερχογείας», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Την εκδήλωση κάλυψε μουσικά η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας - ενώ οι κυρίες του συλλόγου είχαν ετοιμάσει πολλά μελομακάρονα με τα οποία κέρασαν όσους παρέστησαν.

Το βράδυ της Παρασκευής είχε φωταγωγηθεί και το χριστουγεννιάτικο δένδρο στον Αρι, υπό τους ήχους της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας. 

Κορίτσια από το Σύλλογο «Ελπίδα Αριος» χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, ενώ ακολούθησε η φωταγώγηση του δένδρου μετά από αντίστροφη μέτρηση. Στη συνέχεια, κυρίες από τον τοπικό Σύλλογο Γυναικών προσέφεραν γλυκά και αλμυρά εδέσματα στον κόσμο.

Ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας έδωσε τις ευχές του για τις γιορτές, ενώ συνέστησε υπομονή και ομόνοια για την υπέρβαση της κρίσης. Εδωσε δε συγχαρητήρια στους εθελοντές του Συλλόγου «Ελπίδα Αριος» που βοηθούν τα παιδιά της περιοχής με ενισχυτικά μαθήματα, ενώ τους παρέχουν και τη δυνατότητα της άθλησης στο βόλεϊ, το πινγκ-πονγκ και το μπάντμιντον.