Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2011 17:17

Πανκαρυάτικο αντάμωμα

Το καλοκαίρι 2011 έφτασε και οι καρδιές όλων των Καρυατών, όπου γης, λαχταρούν τις ημέρες που θα ζήσουμε στο πανέμορφο και αγαπημένο μας χωριό. Ξεχωριστές προσδοκίες δημιουργεί σε όλους μας το «ΠΑΝΚΑΡΥΑΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ» που θα γίνει στο χωριό μας το Σάββατο 2 και Κυριακή 3 Ιουλίου 2011, στο οποίο θα συμμετάσχουν τα μέλη όλων των Καρυατικών Συλλόγων της Ελλάδος και των ομογενών Αμερικής, Αυστραλίας, και Καναδά. 
Ο Σύνδεσμος Απανταχού Καρυατών με τη συνεργασία του Τοπικού Δημοτικού Συμβουλίου, του Αθλητικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Καρυών, έχει καταρτίσει το πρόγραμμα αυτού του εορταστικού διημέρου ως εξής:
• Παρασκευή 1-7-2011, το απόγευμα, συνάντηση όλων των αφιχθέντων στην  πλατεία του Αγίου Ανδρέα.
•Σάββατο 2-7-2011, ώρα 9 μ.μ. η χοροεσπερίδα μας.
• Κυριακή 3-7-2011 θεία λειτουργία με αρτοκλασία.
Στις 10.30 π.μ. ο Σ.Α.Κ., στην ισόγεια αίθουσα του κοινοτικού Καταστήματος θα δεχθεί όλους τους επισκέπτες και τους ντόπιους σε μια ευχάριστη δεξίωση προς τιμή των επισκεπτών μας, όπου θα ανταλλάξουμε ευχές και σκέψεις για όλα και για το αγαπημένο μας χωριό.
• Το απόγευμα της Κυριακής, ώρα 6 μ.μ. θα παρακολουθήσουμε ποδοσφαιρικόν αγώνα στο γήπεδο μεταξύ του «Καρυάτη ΑΣ» και ποδοσφαιρικής ομάδας της περιοχής.
• Τη Δευτέρα θα είναι ωραία μία εκδρομή στο δροσόλουστο   Πάρνωνα  για να ζήσουμε ακόμη μία ημέρα όλοι μαζί, κλείνοντας το 3ήμερο γιορταστικό μας πρόγραμμα.
Τη βραδιά της χοροεσπερίδας ο Σύνδεσμος Α.Κ. θα τιμήσει τους αιωνόβιους  και αγαπητούς  σε όλους μας μπάρμα Θανάση Ροζανίτη  και  θεία Παρασκευή Ι. Χάρακα και θα βραβεύσουμε τους νέους πτυχιούχους.
Επίσης θα τιμήσουμε όσους προσέφεραν ξεχωριστές υπηρεσίες και βοήθησαν με τις δωρεές τους το χωριό και τον Σύνδεσμο Α.Κ. για την αγορά των δύο κτιρίων του Λαογραφικού μας Μουσείου.
Το φαγητό θα σερβίρουν οι ταβέρνες Κ. Παπασταύρου και Θ. Κουτσόγεωργα και τη διασκέδαση χορό θα την καλύψουν το μουσικό συγκρότημα του αρχιμουσικού και τραγουδιστή Γιάννη Θεοδωρόπουλου με το κλαρίνο και το τραγούδι της Ζωής Γαλώνη.
Σας περιμένουμε όλους με αγάπη και ελπίζουμε οι φροντίδες μας να έχουν ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα που θα μας μείνει αξέχαστο.

Η Πρόεδρος του Σ.Α.Κ.
Ανίτα Πρεκεζέ και το Δ.Σ.