Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016 20:39

Χόρεψε το Λύκειο Κυπαρισσίας

Χόρεψε το Λύκειο Κυπαρισσίας

 

Την ετήσια μουσικοχορευτική εκδήλωση πραγματοποίησε η σχολική κοινότητα του Γενικού Λυκείου Κυπαρισσίας το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο "Στεφανής" στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας.

Μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και διασκέδασαν μέχρι αργά, δείχνοντας παράλληλα τη στήριξή τους στο σχολείο που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τις εκπαιδευτικές και αθλητικές του επιτυχίες. Ενα σχολείο, οι απόφοιτοι του οποίου κάθε χρόνο έχουν υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις πανελλαδικές εξετάσεις.

Στην προχθεσινή εκδήλωση, ο διευθυντής του σχολείου Ευάγγελος Αντωνόπουλος εξέφρασε τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι είναι δίπλα τους, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Μερκούρης και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής. Επίσης κατά τη διάρκεια της βραδιάς υπήρξε παρουσίαση των δραστηριοτήτων και των δράσεων που γίνονται στο σχολείο, με ιδιαίτερη αναφορά στην κατάκτηση του σχολικού πρωταθλήματος μπάσκετ του νομού. Η συνέχεια ανήκε στους μαθητές που ξεφάντωσαν χορεύοντας και διασκεδάζοντας.

Κ.Μπ.