Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011 21:15

Μουσική εκδήλωση το Σάββατο στο Βασιλίτσι

Γράφτηκε από την

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βασιλιτσιωτών «Η Φανερωμένη» διοργανώνει, το Σάββατο 30-07-2011 και ώρα 9:00 μ.μ. πολιτιστική εκδήλωση, στην Πλατεία του Βασιλιτσίου με τίτλο «ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ».

Οι γυναίκες του Συλλόγου και του χωριού μας θα προσφέρουν αγνά παραδοσιακά εδέσματα, παρασκευασμένα από ελαιόλαδο και ντόπια προϊόντα, κρασί, ούζο. Θα είναι μία βραδιά Μεσογειακής διατροφής και γαστρονομίας. Δεν προσφέρουμε γουρουνοπούλα και μπύρα.

Η ορχήστρα του Παναγιώτη Σταθέα θα πλαισιώσει την εκδήλωσή μας με παραδοσιακή μουσική και τραγούδια.

Το τμήμα εκμάθησης παραδοσιακών χορών Βασιλιτσίου, με το δάσκαλό του Αναστάσιο Αποστολόπουλο, θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς  της Πατρίδας μας.

Προσκαλούμε να παρευρεθούν και να τιμήσουν την εκδήλωσή μας με την παρουσία τους, τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, τους κ.κ. βουλευτές Γιαννακοπούλου Νάντια, Δημήτριο Κουσελά, Οδυσσέα Βουδούρη  και Λαμπρόπουλο Ιωάννη.

Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη, την Αντιπερειφερειάρχη Πελοποννήσου κα Ντίνα Νικολάκου, τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Αλευρά Παναγιώτη, τους Περιφερειακούς συμβούλους της Μεσσηνίας, τον τέως Νομάρχη Δημήτριο Δράκο, τον  Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος κ. Καφαντάρη Δημήτριο και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους του, το τοπικό Συμβούλιο της  Τοπικής Κοινότητας Βασιλιτσίου, όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας  και όλα τα   Μέσα  Μαζικής Ενημέρωσης.

 

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Λυμπέρης Παναγιώτης                                       Λυμπέρη Γεωργία