Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016 15:12

Τα νέα τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα

Γράφτηκε από την
Τα νέα τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα

Στο θέατρο "Αλφα Ιδέα" παρουσίασε πριν από λίγες μέρες ο Μεσσήνιος καλλιτέχνης Γιάννης Κότσιρας τα νέα του τραγούδια από το άλμπουμ  «Ψεύτης καιρός», με δεκαμελή ορχήστρα, παρουσία όλων των συντελεστών του δίσκου. Σε αυτόν μετέχουν οι: Αντώνης Kαλούδης, Πόλυς Κυριάκου, Κώστας Λειβαδάς, Βαγγέλης Μαχαίρας, Αντώνης Μιτζέλος, Νίκος Μωραΐτης, Σταυρούλα Παγώνα, Σταύρος Σιόλας, Γιάννης «Μπαχ» Σπυρόπουλος, Σταύρος Σταύρου, Δημήτρης Υφαντής, Rous.

Το θέατρο "Αλφα" του καταγόμενου από τη Μεσσήνη Στέφανου Ληναίου και της Ελλης Φωτίου, μετονομάστηκε σε "Αλφα Ιδέα", με την Ομάδα Θεάτρου "Ιδέα" να αναλαμβάνει τη συνέχεια του, σε ότι αφορά το θεατρικό μέρος και την Μαργαρίτα Μυτιληναίου να αναλαμβάνει μουσικά δρώμενα στο θεατρικό χώρο.

Η παράσταση ξεκίνησε με την Μαργαρίτα Μάτσα και τον Γιάννη Κότσιρα επί σκηνής να καλωσορίζουν, να ευχαριστούν για την ολοκλήρωση της δισκογραφικής αυτή έκδοσης και να εύχονται για τη συνέχεια της ελληνικής μουσικής. Ο Γιάννης Κότσιρας ευχαρίστησε τους παρόντες Στέφανο Ληναίο και Ελλη Φωτίου και διηγήθηκε ότι ως μικρό παιδί τον είχε συνοδεύσει η μητέρα του στο ίδιο θέατρο, στην θρυλική παράσταση «Καληνύχτα Μαργαρίτα», απ’ όπου κρατάει σαν ενθύμιο πάντα το πρόγραμμα της παράστασης, υπογεγραμμένο από τους πρωταγωνιστές.


NEWSLETTER