Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 15:02

"Πέτρος ο Λαμπαδάριος" από αποφοίτους του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας

"Πέτρος ο Λαμπαδάριος" από αποφοίτους του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας

 

Το έργο "Πέτρος ο Λαμπαδάριος" παρουσιάζουν ο Σύλλογος Αποφοίτων «Μαρία Κάλλας» του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για το Ετος “Μαρίας Κάλλας”, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό και Καλλιτεχνικό Σύλλογο "Αινούντες".

Πρόκειται για μια δραματοποιημένη / μουσική αφήγηση για την ζωή ενός από τους πιο επιφανείς Ελληνες μουσικούς των τελευταίων αιώνων, του Πέτρου του Λαμπαδαρίου. Η πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει την Κυριακή στη Μύκονο, έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Μυκόνου και της Μητρόπολης Σύρου. Στην συνέχεια η παράσταση θα ανέβει στην Καλαμάτα και σε άλλες περιοχές της Μεσσηνίας και στην Αθήνα.

Στην παράσταση συμμετέχουν οι: δραματοποίηση/αφήγηση: Γιώργος Ηλιόπουλος, ηθοποιοί: Ηλίας Κολλινιάτης, Μαρία Κενσαλή, Βάσια Φλώρου, τραγούδι: Μαρία Τσώνη, Ηλίας Κολλινιάτης, μουσικοί: Φιλοθέη Μαστέα, Σοφία Δρακοπούλου, επιμέλεια ήχου: Σοφία - Ειρήνη Γιαννοπούλου, μουσική επιμέλεια / διεύθυνση χορωδίας: Κυριάκος Κισκηρέας. Χορωδία: πρωτοπρ. Χρυσόστομος Γιαννακάς, Ηλίας Αλεβετσοβίτης, Γεώργιος Βασιλόπουλος, Αριστείδης Γαραζιώτης, Γεώργιος Γιαννόπουλος, Βασίλειος Κακκαβάς, Παναγιώτης Κανέλλης, Ευάγγελος Κατσουλέας, Ιωάννης Κοτταρίδης, Λεωνίδας Λιάππας, Κωνσταντίνος Μανιάτης, Γεώργιος Παπαδοκωνσταντάκης, Παναγιώτης Παπαδοκωνσταντάκης, Μάρκος Σγάντζος, Αναστάσιος Σπηλιόπουλος, Σταυρούλα Τσιάγκρα.