Πέμπτη, 08 Αυγούστου 2019 10:52

Μαχαιρίτσας και Πορτοκάλογλου ξεσήκωσαν το κοινό της Καλαμάτας (Βίντεο+φωτο)

Γράφτηκε από τον
Μαχαιρίτσας και Πορτοκάλογλου ξεσήκωσαν το κοινό της Καλαμάτας (Βίντεο+φωτο)

Στο κατάμεστο Κάστρο της Καλαμάτας φιλοξενήθηκε το βράδυ της Τετάρτης η πρώτη από τις δύο συναυλίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και του Νίκου Πορτοκάλογλου στην μεσσηνιακή πρωτεύουσα.

Οι δύο αγαπημένοι Έλληνες ερμηνευτές χάρισαν στο κοινό ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι στο χρόνο με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους και όλοι καταχειροκρότησαν το εκπληκτικό αυτό δίδυμο κατά την διάρκεια της συναυλίας, το οποίο είχε εξαιρετική επικοινωνία με τους θεατές.
 
Η παράσταση τους, με τίτλο «Τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά», ήταν ταυτόχρονα απολογισμός και γιορτή, φόρος τιμής στις ετερόκλητες επιρροές τους και αναδρομή στις μεγάλες στιγμές της πορείας τους.
 
 
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι δύο καλλιτέχνες με τη δική τους, επιτυχημένη και αναλλοίωτη πορεία στο χώρο του τραγουδιού. Άλλωστε, τα κομμάτια των δύο αυτών τραγουδοποιών, έχουν αποδείξει την αξία τους, μιας και τα τραγουδούν πολλές γενιές ακροατών.
 
Στην όμορφη αυτή μουσική βραδιά συμμετείχαν ο Steve Tesser (κιθάρα, τραγούδι) και η Αγάπη Διαγγελάκη (τραγούδι, γιουκαλίλι, κρουστά). Μαζί τους ήταν και οι Βύρων Τσουράπης (μπάσο, μαντολίνο, φυσαρμόνικα, τραγούδι) και Ηλίας Λαμπρόπουλος (βιολί, τρομπέτα,κλαρίνο, μπουζούκι, τραγούδι).
 
Η δεύτερη τους συναυλία θα δοθεί απόψε (9.30 μ.μ.) στον ίδιο χώρο.
 
 
 


NEWSLETTER