Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2020 09:15

«Μία Ζωγραφιά» - Ένα όμορφο βίντεο κλιπ που γυρίστηκε στη Μεσσηνία

«Μία Ζωγραφιά» - Ένα όμορφο βίντεο κλιπ που γυρίστηκε στη Μεσσηνία

 

Τα πρώτα της βήματα στον καλλιτεχνικό χώρο ξεκίνησε πριν λίγο καιρό μια νεαρά και πολλά υποσχόμενη ερμηνεύτρια, η Κατερίνα Χαλαζωνίτη, με το καλλιτεχνικό όνομα SIΔONI.

Η αγάπη της για την μουσική αποτέλεσε κινητήριο δύναμη για την ενασχόληση της με το τραγούδι. Πριν ένα μήνα κυκλοφόρησε το πρώτο της cover «Μια ζωγραφιά» (Ο κόσμος μας) με videoclip στο δικό της κανάλι στο YouTube.

Τα γυρίσματα του cover πραγματοποιήθηκαν στα «Λατομεία Χαλαζωνίτη» και στην Σφακτηρία, κοντά στην Πύλο. Αυτή την στιγμή ετοιμάζεται για το νέο της cover με τίτλο «Για σένα» που θα ανέβει στο YouTube μέχρι τις 15 Σεπτέμβρη.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=AT9Fq3uF-2Y&ab_channel=SI%CE%94ONI&fbclid=IwAR29F_sRenz8fCsO7p5j2pCbeJkkU7KsVeP3xIXBxc_54EdLklkC0UWpjpM}

Η SIΔONI σπουδάζει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα «Ρωσικής Γλώσσας και Φιλολογίας και Σλαβικών Σπουδών», ενώ παράλληλα ασχολείται με το τραγούδι το οποίο όπως λέει είναι το χόμπι της. Σε ηλικία 8 ετών ξεκίνησε μπουζούκι, ενώ κατάλαβε την αγάπη της για το τραγούδι σε ηλικία 11 ετών όταν η δασκάλα της μουσικής, έφερε στο σχολείο το τραγούδι «Νεφέλη». Οταν ήταν 17 ετών έλαβε μέρος σε μία βραδιά μελοποιημένης ποίησης τραγουδώντας το «Παράπονο» της Αρβανιτάκη.

Από τότε όπως λέει η ίδια, «Αποφάσισα πως το τραγούδι με εκφράζει, με βοηθά να χαλαρώσω από την πίεση της καθημερινότητας και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου». Οταν τελείωσε το σχολείο και ξεκίνησε τις σπουδές της άρχισε μαθήματα φωνητικής με την Julie Massino και παράλληλα ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας με την Κατερίνα Αδάμ.

Ερωτώμενη «Ποιοι σε στηρίζουν σε όλο αυτό;» και «Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;», απάντησε ως εξής: «Σε αυτό το μεγάλο βήμα που ξεκίνησα πριν λίγο καιρό, δίπλα μου έχω τους γονείς μου, στους οποίους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ καθώς με στηρίζουν σε όλες μου τις αποφάσεις και είναι δίπλα μου σε κάθε μου βήμα. Βέβαια χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συνεργάτες μου, στον σκηνοθέτη μου Mike Araitzoglou και στον μουσικό παραγωγό Πάρη Κάλπο, οι οποίοι με εμπιστεύονται και είναι δίπλα μου. Γνωρίζω ότι οι καιροί είναι πολύ δύσκολοι, ιδίως η εμφάνιση του κορονοϊού άλλαξε πολλά στην ζωή όλων μας. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι εάν ο καθένας από εμάς συνεχίζει να προσπαθεί και να κάνει με αγάπη όλα όσα ποθεί θα μπορέσει να πραγματοποιήσει τους στόχους και τα όνειρά του. Δεν μου αρέσει σαν άνθρωπος να κάνω σχέδια, διότι πιστεύω ότι στην ζωή πολλά πράγματα ανατρέπονται στο δευτερόλεπτο, αλλά πιστεύω πως με υπομονή και επιμονή μπορώ να εκπληρώσω τους στόχους και τα όνειρά μου».