Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 08:15

«Μιλώ για σένα» - Οι Καλαματιανοί dj's Elias Fassos και RisK GR διασκεύασαν το γνωστό τραγούδι (Βίντεο)

Γράφτηκε από την

Σε μια νέα διασκευή τραγουδιού προχώρησαν οι Elias Fassos και RisK GR.

Οι γνωστοί dj's έχουν καταφέρει με τα remix τους να κάνουν τους Καλαματιανούς φίλους της μουσικής -και όχι μόνο- «οπαδούς» του είδους αυτού, μιας και οι πιο πρόσφατες δουλειές τους («Το δίχτυ» και το «Κορδελιό») σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Αυτή τη φορά οι δύο μουσικοί παραγωγοί διασκεύασαν το τραγούδι «Μιλώ για σένα» της Μελίνα Κανά, σε μουσική και στίχους του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

{yendifplayer type=video youtube=https://www.youtube.com/watch?v=gE33wizUJYo&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0nN1yJQhwnr3quF393gE_EWC7zS27DH8Txu4pifodBGSTZzlOCVEemkI0}

«Το τραγούδι αυτό δεν το γνώριζε το ευρύ κοινό πριν το ερμηνεύσει η Ματούλα Ζαμάνη, ωστόσο δεν μπορέσαμε να βρούμε τα συγκεκριμένα φωνητικά για να δουλέψουμε το project. Η διασκευή τελειοποιήθηκε εν μέσω της δεύτερης καραντίνας, λόγω του περισσότερου ελεύθερου χρόνου που έχουμε» δήλωσαν στην «Ε» οι Elias Fassos και RisK GR υπογραμμίζοντας πως στις δύσκολές εποχές που διανύουμε η μουσική αποτελεί ένα καλό αντίδοτο στη ψυχολογία του κόσμου, μιας και μπορεί να τον ταξιδέψει έστω και νοητά μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

«Από πλευράς μουσικών η χειμερινή σεζόν είναι χαμένη. Ευελπιστούμε τα πράγματα να γίνουν καλύτερα από το καλοκαίρι, χωρίς να χρειάζεται να συζητάμε πλέον για τον κορονοϊό» ανέφεραν.