Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 12:10

Στο youtube το νέο τραγούδι της Καλαματιανής dj Αναστασίας Μάντζαρη

Γράφτηκε από την
Στο youtube το νέο τραγούδι της Καλαματιανής dj Αναστασίας Μάντζαρη

Πρεμιέρα στο youtube έκανε εδώ και λίγες μέρες το νέο τραγούδι της Καλαματιανής dj Αναστασίας Μάντζαρη με τίτλο “Be mine”.

Η ραδιοφωνική παραγωγός (Best 97,3) παρουσιάζει μετά από πολλές εμπνεύσεις και δημιουργικές ανησυχίες το «Be mine», μια μικρή φράση “που, όμως κρύβει την αγάπη”, όπως σχολιάζει η ίδια.

Η μελωδική γραμμή γράφτηκε πριν από πολλά χρόνια από τον σύζυγό της Γιώργο Μουργή, έτσι τώρα “ντύθηκε” με στίχους και εξελίχθηκε μουσικά από τον μουσικό Niko Gaitano. Η Αναστασία Μάντζαρη εξηγεί πως: ‘’Διανύουμε μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο, μιας και η πανδημία για λόγους ασφάλειας και υγείας μας κράτησε και μας κρατά σπίτι, περιορίζοντας με αυτόν τον τρόπο τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Παρόλα αυτά, μας δίνεται η ευκαιρία να ασχοληθούμε και με πράγματα που μας προσφέρουν δημιουργικότητα και αισιοδοξία. Και οφείλουμε ως άνθρωποι σε τέτοιες δύσκολες στιγμές, να βρούμε τα φωτεινα σημεία και μια διέξοδο. Πολλές φορές τυχαία γεγονότα γύρω μας, σημαντικά ή μη, γίνονται κίνητρα για τις σκέψεις. Αν αυτές οι σκέψεις μεταφραστούν ως έμπνευση και αν έχουμε πάντα δίπλα μας τους κατάλληλους ανθρώπους, τότε μπορεί να γίνουν στίχοι, μουσική, εικόνα’’.

Οι συντελεστές του τραγουδιού και του βίντεο ήταν οι: παραγωγή: Γιώργος Μουργής, κάμερα, φωτισμός: Αρης Μπαμπουσκόπουλος, χορογραφία: Δημήτρης Αναστασόπουλος, χορευτές: Δημήτρης Αναστασόπουλος, Φωτεινή Λαμπροπούλου, καλλιτεχνική διεύθυνση: ANAA, μακιγιάζ: Αρμινέ Καραπετιάν, Σοφία Αγγελοπούλου, τοποθεσία: σχολή “Just dance”, υποστήριξη: Dim Zach, Best fm.


NEWSLETTER