Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2021 12:30

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς στο βραβευμένο έργο "Η Σιωπηλή Λίμνη"

Γράφτηκε από την
Ο Θανάσης Κουρλαμπάς στο βραβευμένο έργο "Η Σιωπηλή Λίμνη"

Στο βραβευμένο έργο του Ισπανού συγγραφέα Νταβίντ Ντεσόλα «Η Σιωπηλή Λίμνη» το οποίο θα ανέβει στο Αθηναϊκό θέατρο «Επί Κολωνώ» πρωταγωνιστεί ο Καλαματιανός ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς.

Πρόκειται για μια ιστορία που ισορροπεί ανάμεσα στο ψυχολογικό θρίλερ και το ερωτικό δράμα στο πλαίσιο μιας σύγχρονης αδυσώπητης κοινωνίας. Τους υπόλοιπους δύο ρόλους του έργου ερμηνεύουν η Παναγιώτα Βλαντή και ο Χάρης Τσιτσάκης. Το έργο το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 31 Οκτωβρίου επέλεξε να παρουσιάσει, για τη φετινή καλλιτεχνική περίοδο, η Ομάδα Νάμα σε σκηνοθεσία Ελένης Σκότη και καλλιτεχνική επιμέλεια Γιώργου Χατζηνικολάου.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Ο Όσκαρ (Θανάσης Κουρλαμπάς), ένας καθηγητής που δεν διδάσκει πια εξαιτίας μιας τραυματικής εμπειρίας στο σχολείο που εργαζόταν, δέχεται μετά από παρότρυνση ενός αγαπημένου του δασκάλου (Χάρης Τσιτσάκης) να αναλάβει τη μελέτη ενός μαθητή, παιδιού μιας παράξενης και γοητευτικής γυναίκας που προσπαθεί κι εκείνη να αντιμετωπίσει τα δικά της τραύματα (Παναγιώτα Βλαντή). Η εξέλιξη όμως δεν θα είναι η αναμενόμενη και οι ιστορίες των τριών αυτών ηρώων θα συναντήσουν η μία την άλλη με φόντο μια σιωπηλή λίμνη.


NEWSLETTER