Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 10:44

Κυπαρισσία: Δυνατές μουσικές συγκινήσεις το καλοκαίρι στο Τρενοτεχνείο

Γράφτηκε από τον

Δυνατές μουσικές συγκινήσεις το καλοκαίρι στο Τρενοτεχνείο στην Κυπαρισσία με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Νατάσσα Μποφίλιου, Σωκράτης Μάλαμας και Χαΐνιδες θα ανέβουν στην σκηνή του Τρενοτεχνείου του Νίκου Καλογερόπουλου. Παράλληλα, κατά την διάρκεια του καλοκαιριού θα γίνουν αρκετά ακόμη πολιτιστικά δρώμενα.
Στις 25 Ιουλίου οι Χαΐνιδες θα δώσουν συναυλία στις 9 μ.μ.
Η φιλοσοφίζουσα κολεκτίβα των Χαΐνηδων αποτελείται από τους:
Δημήτρη Αποστολάκη - λύρα, τραγούδι, Δημήτρη Ζαχαριουδάκη - κιθάρα, τραγούδι, Αγγελική Σύρκου – τραγούδι. Μιχάλη Γαλάνη - τύμπανα. Γιώργο Κωνσταντίνου – μπάσο. Peter Jaques - τρομπέτα, φλικόρνο, κλαρίνο. Μιχάλη Νικόπουλο - λαούτο, μαντολίνο, μπουζούκι, τραγούδι.
Στις 13 Αυγούστου συναυλία με τη Νατάσα Μποφίλιου στις 9 μ.μ.
Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με το Θέμη Καραμουρατίδη και το Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, έχοντας ολοκληρώσει μια σειρά επιτυχημένων παραστάσεων στην αθηναϊκή σκηνή του VOX, ταξιδεύει επιτέλους και πάλι με την εξαιρετική μπάντα της σε Ελλάδα και Κύπρο, για να γιορτάσει την επιστροφή σε αυτό που αγαπά περισσότερο: την άμεση επικοινωνία με το ενθουσιώδες κοινό της, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες.
Με την γνωστή κι αγαπημένη “Εποχή του Θερισμού”, που κατάφερε να κερδίσει τις καρδιές όλων μας, πλήρως αφομοιωμένη στον πυρήνα του προσωπικού κι αγαπημένου της ρεπερτορίου, η πιο δεμένη καλλιτεχνική τριάδα του ελληνικού τραγουδιού σας προσκαλεί σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση, γεμάτη πάθος, έμπνευση, και ανατροπές.
Συντελεστές: Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης ενορχηστρώσεις,
Γεράσιμος Ευαγγελάτος επιμέλεια προγράμματος.
Μουσικοί: Θέμης Καραμουρατίδης πιάνο, Άρης Ζέρβας τσέλο, Γιώργος Μπουλντής κοντραμπάσο, ηλεκτρικό μπάσο, synth bass, Γιώργος Καρδιανός ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα, Μανώλης Γιαννικιός τύμπανα, Γιώργος Καστανός σαξόφωνο, κλαρινέτο.
Ηχοληψία Γιάννης Παξεβάνης, Αντώνης Ζαχόπουλος. Φωτισμοί Περικλής Μαθιέλλης. Φωτογραφίες Κώστας Αυγουλής.
Τέλος, στις 19 Αυγούστου στις 9 ώρα το βράδυ συναυλία με το Σωκράτη Μάλαμα.