Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2022 17:06

Η ομάδα του "The Voice" έρχεται για οντισιόν στην Καλαμάτα

Το "The Voice", το πιο επιτυχημένο talent show του πλανήτη, επιστρέφει και ετοιμάζεται να αναδείξει για 7η σεζόν την καλύτερη φωνή της Ελλάδας, διοργανώνοντας οντισιόν στην Καλαμάτα.

«Εάν αγαπάς τη μουσική, εάν σου αρέσει το τραγούδι και αν θες να αναγνωριστεί το ταλέντο σου, τo “Τhe Voice” είναι η ευκαιρία σου. Ετοίμασε το αγαπημένο σου τραγούδι, έλα να σε ακούσουμε και να σε γνωρίσουμε από κοντά» αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών, σημειώνοντας πως εφόσον τα καταφέρουν οι ενδιαφερόμενοι και περάσουν το πρώτο κομμάτι του διαγωνισμού, οι 4 coaches θα περιμένουν να τους ακούσουν ώστε να πατήσουν το κόκκινο κουμπί και να φτιάξουν τις ιδανικές ομάδες.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου η ομάδα του “Voice” θα βρίσκεται στο “Belvedere Hotel” στην Κάτω Βέργα από τις 12:00 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ. ώστε να ακούσει τους υποψήφιους τραγουδιστές. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6944365600. «Σε περιμένουμε στο πρώτο casting του show για να «κλειδώσεις» και εσύ τη συμμετοχή σου» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.