Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2022 18:45

Η νέα διοίκηση του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Η νέα διοίκηση του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών

Η Παρασκευή Παντελάκη επανεκλέχτηκε πρόεδρος στο Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών, το διοικητικό συμβούλιο του οποίου συγκροτήθηκε σε σώμα.

Η σύνθεση του συμβουλίου έχει ως εξής: Πρόεδρος Παντελάκη Παρασκευή, αντιπρόεδρος Κούρδογλου Νικόλαος, γενική γραμματέας Ζερμπίνου Παναγιώτα, ειδική γραμματέας Βλαχαδάμη Αικατερίνη, ταμίας Μακρυγιάννη Ακριβή, μέλη Αραούζος Νικόλαος. Αραούζου Μαρία. Γιάννης Βασίλης. Λυμπερόπουλος Χαράλαμπος. Μπούρα Ανδριάνα. Στριμπάκος Γεώργιος . Στριμπάκου Μίριαν.

Εξελεγκτική επιτροπή: Μητρόπουλος Ανδρέας, Κατσούλη Παναγιώτα, Γεωργοπούλου Ειρήνη.

Στην πρώτη αυτή συνεδρίαση ορίστηκαν και οι έφοροι, υπεύθυνοι των τμημάτων και των δραστηριοτήτων του συλλόγου.

Η προηγούμενη θητεία του Δ.Σ. χαρακτηρίζεται ως η διετία της ολοκλήρωσης των παρεμβάσεων στις υποδομές του συλλόγου, των μεγάλων και πρωτότυπων εκδηλώσεων και δράσεων και της άριστης διοικητικής λειτουργίας. Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα LEADER στο ένα τρίτο του χρόνου, ολοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στη συντήρηση του Πάρκου και του Μνημείου της Βλαχέρνας, οργανώθηκαν σημαντικές εκδηλώσεις και δράσεις για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και ο σύλλογος ήταν συνδιοργανωτής της Εαρινής Συνάντησης Νότιου Τομέα Ευρώπης του CIOFF.

Κ.Μπ.