Δευτέρα, 16 Ιανουαρίου 2023 12:15

“The Voice Greece”: «Μάγεψε» αλλά δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση η Καλαματιανή Σταυρούλα Πράσινου (Βίντεο)

“The Voice Greece”: «Μάγεψε» αλλά δεν προκρίθηκε στην επόμενη φάση η Καλαματιανή Σταυρούλα Πράσινου (Βίντεο)

Με μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση ολοκληρώθηκε η παρουσία της Καλαματιανής Σταυρούλας Πράσινου, στο “The Voice Greece”.

Στη φάση των Knockouts, τον πρώτο λόγο είχαν οι τέσσερις coaches όπου κλήθηκαν να ξεχωρίσουν τους καλύτερους τραγουδιστές από τις ομάδες τους, προκειμένου να προχωρήσουν μαζί τους, στέλνοντας τους στα Battles και οδηγώντας τους πιο κοντά στην τελική φάση του μουσικού τάλεντ σόου του ΣΚΑΪ. Το βράδυ του Σαββάτου προβλήθηκε η δεύτερη φάση των Knockouts, φέρνοντας τη Σταυρούλα Πράσινου αντιμέτωπη με τον «Λεύκο» και την Ιωσηφίνα Κουμέττου, από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.

Η 19χρονη φοιτήτρια ερμήνευσε το "Unfaithful" της Rihanna, κερδίζοντας για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις με την μοναδική της χροιά, σε μια εμφάνιση που σχολιάστηκε ως «μαγευτική».

Το πράσινο φως τελικά για την επόμενη φάση είδε ο «Λεύκος» με το "I don't mean a think", ενώ στη συνέχεια δεν ακολούθησε κάποιο "steal" από τους υπόλοιπους κριτές, κάτι που ζητήθηκε έντονα από το κοινό στα social media.

Υπενθυμίζεται πως η Σταυρούλα Πράσινου στην πρώτη φάση του διαγωνισμού είχε γυρίσει και τις τέσσερις καρέκλες των κριτών μόλις σε δέκα δευτερόλεπτα, ερμηνεύοντας τότε το κομμάτι “Jealous” των Timothy McKenzie, Josh Kear και Natalie Hemby.