Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 10:33

“The Voice Greece”: Εντυπωσίασε η Καλαματιανή Σταυρούλα Πράσινου - Πέρασε άνετα στην επόμενη φάση (Βίντεο)

Γράφτηκε από τον

Στην επόμενη φάση του “The Voice Greece” πέρασε με… συνοπτικές διαδικασίες την Κυριακή (23/10) η Καλαματιανή Σταυρούλα Πράσινου.

Μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα κατάφερε και γύρισε και τις τέσσερις καρέκλες, "μαγεύοντας" τους coaches με την ιδιαίτερη φωνή και τον τρόπο ερμηνείας της στο κομμάτι «Jealous» των Timothy McKenzie, Josh Kear και Natalie Hemby.

Οι κριτές μίλησαν με εγκωμιαστικά λόγια για τη 18χρονη τραγουδίστρια η οποία προέρχεται από μουσική οικογένεια, καθώς ο πατέρας της Νίκος Πράσινος είναι δάσκαλος μουσικής.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου και ο Πάνος Μουζουράκης διέκριναν αμέσως το ταλέντο της και έτσι φούντωσε η μάχη για τη διεκδίκησή της, προσπαθώντας ο καθένας με το δικό του τρόπο να την πείσουν να τους επιλέξει. Η ίδια τελικά, διάλεξε να πάει με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ξεπερνώντας με ευκολία το τέταρτο Blind Audition.

Νωρίτερα, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε ορισμένες δυσκολίες που αντιμετώπισε στα μαθητικά της χρόνια στο Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας, καταφέρνοντας να τις ξεπεράσει με τόλμη.

Όντας πλέον πρωτοετής φοιτήτρια Νομικής στην Αθήνα, έχοντας συμπεριληφθεί στα αφιερώματα της “Ε” για τους μαθητές της Μεσσηνίας που ξεχώρισαν για τις βαθμολογίες τους στις Πανελλήνιες, η Σταυρούλα Πράσινου πρωτοσυστήθηκε στο κοινό της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας τα περασμένα χρόνια μέσα από το συγκρότημα «Red gloves», αποδεικνύοντας πως έχει τα φόντα και το ταλέντο να συνεχίσει δυναμικά στο διαγωνισμό.