Τρίτη, 04 Ιουνίου 2024 20:33

Παιδική διαδραστική θεατρική παράσταση: Ο Μίκυ Μάους στον πλανήτη των χρωμάτων"

Παιδική διαδραστική θεατρική παράσταση: Ο Μίκυ Μάους στον πλανήτη των χρωμάτων"

Η παιδική διαδραστική θεατρική παράσταση "Ο Μίκυ Μάους στον πλανήτη των χρωμάτων" θα παρουσιαστεί την Κυριακή 9/6 στις 11 π.μ., στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας.

Με συνεχόμενα sold out στην Αθήνα από τις Παιδικές Θεατρικές Σκηνές, η παράσταση θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Καλαμάτα. Ο πιο διάσημος και αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων, ο Μίκυ Μάους, ξεπηδά στη σκηνή, από το ατμόπλοιο Willie, την πρώτη του ασπρόμαυρη ταινία. Πρόκειται για διασκευή της πρώτης ταινίας του Mickey Mouse Steamboat Willie 1928. Το πιο ξακουστό ποντίκι του πλανήτη, βγαίνει από την κινηματογραφική του εκδοχή στο θέατρο και καλείται να αντικρύσει έναν πολύχρωμο πλανήτη, που δεν φανταζόταν ποτέ ότι υπάρχει, στην ασπρόμαυρη ζωή του. Θα γνωρίσει νέους φίλους, υπέροχα ζωάκια, θα μυρίσει τα λουλούδια, θα προσπαθήσει να μάθει τα χρώματα, με τη βοήθεια των παιδιών και να ζήσει νέες συναρπαστικές εμπειρίες, γεμάτες παιχνίδι, τραγούδι και χορό. Ο Μίκυ θα γνωρίσει την αξία της φιλίας, την πίστη στον εαυτό μας, τη μοναδικότητα του κάθε πλάσματος και πόσο σημαντική είναι η οικογένεια που ανήκει ο καθένας. Θα καταφέρει να τον ενθουσιάσει ο πολύχρωμος πλανήτης μας και όσα συμβαίνουν σε αυτόν στο παρόν ή θα θελήσει να επιστρέψει στην ασπρόμαυρη δική του πραγματικότητα μέσα από την ταινία στην οποία ανήκει…; Με τη βοήθεια των παιδιών που συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση, ο Μίκυ Μάους θα ανακαλύψει τον δικό μας κόσμο μέσα από τα μάτια όλων των θεατών, μικρών και μεγάλων.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο - Σκηνοθεσία: Θοδωρής Κατσαρός, Μουσική Επιμέλεια - Σχεδιασμός Φωτισμού: Κωνσταντίνος Τζηλίνης, Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη, Σκηνογραφία-Ενδυματολογία: W.T.F –ACT. Παίζουν: Θοδωρής Κατσαρός, Λένα Δανάη Καστελιώτη, Μαρία Παπαγαβριήλ, Ελίνα Ιωάννου, Χριστίνα Γκουντιού. Η παιδική παράσταση είναι μια παραγωγή της Εταιρίας Θεάτρου W.T.F – ACT. Προπώληση γίνεται στο more.com.