Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011 17:25

Ολοκληρώθηκε η παρουσίαση της αναδρομικής έκθεσης αφίσας Happy Rebirthday, για τα ναρκωτικά

Γράφτηκε από την

Με αφορμή τα δύο χρόνια λειτουργίας του το Θεραπευτικό Πρόγραμμα  ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων φιλοξένησε αναδρομική έκθεση αφίσας υπό τον τίτλο “Happy Rebirthday” με θέμα τα ναρκωτικά και την απεξάρτηση στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο (Πανταζοπούλειος Λαϊκή Σχολή), από τις 22 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου 2011.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Πνευματικού Κέντρου για τη δωρεάν παραχώρηση του χώρου της έκθεσης και του αμφιθεάτρου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης των εγκαινίων.
το Δημοτικό Ωδείο και ιδιαίτερα το Σύνολο Χάλκινων που συμμετείχε στην εκδήλωση των εγκαινίων  τη ΝΕΛΕ για την προσφορά μαθημάτων παραδοσιακών χορών στα μέλη της Θεραπευτικής Κοινότητας. Ολους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση των εγκαινίων και μας υποστήριξαν με την παρουσία τους καθώς και όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και επισκέφθηκαν την έκθεση.
Η ανταπόκρισή σας αποτελεί για μας ηθική και έμπρακτη ενίσχυση, αλλά και αναγνώριση της καθημερινής προσπάθειας που καταβάλουμε τα τελευταία 28 χρόνια για την υποστήριξη των εξαρτημένων ατόμων και των οικογενειών τους, τη θεραπεία, την πρόληψη της χρήσης ουσιών, την εκπαίδευση και την έρευνα στον τομέα της τοξικοεξάρτησης.
Σας ευχαριστούμε και πάλι για την  συμπαράστασή σας και ελπίζουμε να σας βρούμε και στο μέλλον αρωγούς στο έργο μας.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε στη γραμματεία του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στο τηλέφωνο 27210 89482 ή  στο info@kethea-kyttaro.gr 

Από το ΚΕΘΕΑ "Κύτταρο"


NEWSLETTER