Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015 13:01

Τζένη Δριβάλα και Νεκτάριος Παπαλεξίου στην «Κυρία με τις καμέλιες»

Γράφτηκε από την

Στην «Κυρία με τις καμέλιες» του Δουμά θα πρωταγωνιστήσουν μαζί  η Μεσσήνια σοπράνο Τζένη Δριβάλα και ο Καλαματιανός ηθοποιός Νεκτάριος Παπαλεξίου. Το έργο είναι σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της ίδιας, ενώ ο Νεκτάριος υποδύεται τον «Αρμάνδο», τον ρομαντικό ήρωα.

Μαζί τους παίζουν οι ηθοποιοί: Ειρήνη Αΐβαλιώτου, Μαίρη Σταγάκη, Γιάννης Παπαθύμνιος, Ανδρέας Παπαγιαννάκης , Βασίλης Ασημάκης, Νάγια Ναούμ, Αυγουστίνα Τόττη. Tο ρόλο της «Μαργαρίτας Γκωτιέ» εκτός από την Τζένη Δριβάλα θα ερμηνεύσει και η Βιβιάνα Γιαννούτσου. Το σκηνικό είναι του Γιάννη Παπαδάκη και η επιμέλεια των κοστουμιών του Dennis Krief. Tην μουσική επένδυση και την εκτέλεση έχει αναλάβει ο Φίλιππος Μοδινός.

Το έργο θα παιχτεί στο "Ιδιόμελο", στους κήπους της Μαρουσιώτικης νεοκλασικής βίλας. Η συγκινητική ερωτική ιστορία του τέλους του 19ου αιώνα, ταιριάζει απόλυτα με το σκηνικό χώρο που δημιουργεί η νεοκλασική βίλα. Οι χαρακτήρες, τα κίνητρα τους, οι καταστάσεις τις οποίες βιώνουν, έχουν πλήρη αναφορά στην σύγχρονη πραγματικότητα και ζωή. Είναι απολύτως διαχρονικοί.. «Ντυμένοι» με την κομψότητα και ιδιαίτερη αισθητική που προσφέρουν τα κοστούμια τέλους 19ου αιώνα. Μία συναρπαστική ερωτική ιστορία της Παριζιάνας εταίρας και του νεαρού φοιτητή, χωρίς να αποσπά την συγκέντρωση του θεατή από αυτήν, με τεχνάσματα και παρεμβολές.

Η «Κυρία με τις καμέλιες» παίζεται από τις 26 Ιουνίου ως τις 20 Ιουλίου, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 9 μ.μ. και Κυριακή στις 8 μ.μ.

Η προπώληση ξεκινά στις 15 Ιουνίου στο viva.gr  ή στο χώρο τέχνης "Ιδιόμελο" στο 210 6817042 (15 και 10 ευρώ) στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 17 και Β. Κωνσταντίνου, στο Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ).