Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2015 09:01

Προπώληση εισιτηρίων για το φεστιβάλ χορού

Ξεκίνησε χθες η προπώληση εισιτηρίων για το 21ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας. Η προπώληση γίνεται στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, 10 το πρωί με 1 το μεσημέρι και 6.30 το απόγευμα με 9 το βράδυ (εκτός Κυριακής και απογεύματος Σαββάτου).

Πληροφορίες για εισιτήρια και αγορά μέσω πιστωτικών καρτών (Visa και Mastercard), δίνονται τις ίδιες μέρες και ώρες στα τηλ. 27210 21555 και 21504 ή στο φαξ 27210 21508. Προπώληση εισιτηρίων ηλεκτρονικά γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα του Φεστιβάλ "www.kalamatadancefestival.gr", όπου μπορεί κανείς να βρει και το πλήρες πρόγραμμα παραστάσεων - καθώς και πληροφορίες για ένα σεμινάριο και ένα εργαστήριο (η προθεσμία για  δηλώσεις συμμετοχής, λόγω των συνθηκών παρατείνεται έως τις 14 Ιουλίου), όπως και για τις παράλληλες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο σε διάφορα σημεία της Καλαμάτας, ενώ έντυπα και σχετικές κάρτες βρίσκονται σε κεντρικούς χώρους (βιβλιοπωλεία, σχολές χορού κ.α.) σε Αθήνα και Καλαμάτα.

Τιμές εισιτηρίων: Παραστάσεις των Wen-Chi Su, Μέντης Μέγα και Ευριπίδη Λασκαρίδη στο Μέγαρο Χορού (στούντιο) 15 ευρώ και 12 ευρώ (φοιτητικό / μειωμένο). Παράσταση των Igor & Moreno στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας 15 ευρώ και 12 ευρώ (φοιτητικό / μειωμένο / εξώστης). Παράσταση της Dada Masilo στο Μέγαρο Χορού (κεντρική αίθουσα) 20 ευρώ (α΄ ζώνη), 15 ευρώ (β΄ ζώνη - εξώστης), 12 ευρώ (φοιτητικό / μειωμένο / γ΄ ζώνη περιορισμένης ορατότητας). Παράσταση των RootlessRoot στο Μέγαρο Χορού (κεντρική αίθουσα) 15 ευρώ (α΄ ζώνη), 12 ευρώ (β΄ ζώνη - εξώστης), 10 ευρώ (φοιτητικό / μειωμένο / γ΄ ζώνη περιορισμένης ορατότητας). Ειδική τιμή για τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο και το εργαστήρι του Φεστιβάλ 10 ευρώ.