Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011 20:19

Συνέντευξη του Αλέξανδρου Ρήγα στην "Ε"

Γράφτηκε από την

 

"Το χωριό του πατέρα μου είναι το Κοπανάκι και της μητέρας μου ο Νερόμυλος, αλλά εγώ έζησα σε πολλά μέρη κάτω, γιατί ο πατέρας μου ως αστυνομικός έπαιρνε συχνές μεταθέσεις, ενώ είχαν μείνει κυρίως στην Καλαμάτα όπου η μητέρα μου ήταν μαία. Εγώ, όταν με ρωτούν την καταγωγή μου, λέω ότι είμαι από την Καλαμάτα" Τα παραπάνω αναφέρει μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Ρήγαςστην συνέντευξη που παραχώρησε στην "Ε"

Ο Αλέξανδρος Ρήγας δεν είναι από τους καλλιτέχνες που χρειάζονται συστάσεις. Ηθοποιός, σκηνοθέτης, θεατρικός συγγραφέας... και στην καταγωγή Μεσσήνιος! Πρώτη φορά, ωστόσο, εμφανίζεται ως ηθοποιός στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στις παραστάσεις του έργου "Αυτός ο αλήτης ο Κοέλιο... έχει πάρει πολύ κόσμο στον λαιμό του", που υπογράφει ο ίδιος μαζί με το Δημήτρης Αποστόλου και στο οποίο συμπρωταγωνιστεί με την Εβελίνα Παπούλια.

Οι παραστάσεις δίνονται σήμερα και αύριο στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και ο Αλέξανδρος μας μίλησε για το πώς... έπεσε κι ο ίδιος θύμα του Κοέλιο, για το πώς νιώθει που βρίσκεται στα πάτρια εδάφη, αλλά και για το τι ετοιμάζει στη συνέχεια.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαρία Τομαρά στο α φύλλο της Τρίτης 15 Μαρτίου