Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013 20:19

Σύλληψη αστυνομικού στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο (βίντεο)

Γράφτηκε από την
Σύλληψη αστυνομικού στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο (βίντεο)

Αστυνομικός, πρώην φρουρός του βουλευτή της  Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση, στον οποίο ανήκαν το πηλήκιο, το κράνος και οι καλαμίδες που βρέθηκαν μετά από αστυνομική έρευνα συνελήφθη στο Αγρίνιο.

Παράλληλα στη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 30 ασπίδες, δύο κράνη μοτοσικλέτας, 15 δάδες, 11 κοντάρια με σημαίες, τρεις ξύλινες ράβδοι, πέντε στειλιάρια και ένα τσεκούρι.

Να σημειώσουμε πως είναι ο ίδιος αστυνομικός, ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα γιατί συμμετείχε στα επεισόδια που προκάλεσαν μέλη της Χρυσής Αυγής στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.

Σε βάρος του έχει διαταχθεί και ΕΔΕ για αδικήματα που επισύρουν την ποινή της απόταξης από το Σώμα.

Από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ είχε δοθεί εντολή να διερευνηθεί σε βάθος αν αστυνομικοί που διατέθηκαν στη φρουρά βουλευτών της Χρυσής Αυγής είχαν οποιαδήποτε εμπλοκή στα πρόσφατα επεισόδια που προκάλεσαν μέλη της συγκεκριμένης οργάνωσης σε διάφορες πόλεις της Ελλάδος.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας, ο συγκεκριμένος συνοδός φέρεται να είχε συμμετοχή και για το λόγο αυτό όχι μόνο τέθηκε σε διαθεσιμότητα αλλά διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση για αδικήματα που επισύρουν την ποινή της απόταξης από το Σώμα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο paraskhnio.gr

 

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.




NEWSLETTER